Re: Huonot pelaajat pois kentiltä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHuonot pelaajat pois kentiltäRe: Huonot pelaajat pois kentiltä

#532110 Ilmoita asiaton viesti

Ihan hyvä avaus, tuo singeli nyt vaan vähän on pielessä, toki niitä hierojiakin joskus näkee. Meillä on yleensä ryhmässä kaksi singeliä, oli ne kaksi muuta ketä tahansa niin en muista kierrosta jossa ei oltaisi jouduttu odottelemaan jopa erittäin pitkiä aikoja, parhaat tuolla 15 min ennenkuin pääsee avaamaan.

Ilokseni olen huomannut, että esim Peuramaan Porkkalassa pisin kierros täyteen kenttään on mennyt 4h 10 min (ihanneaika 4h 20min) ja siinä on ollut odottelua jo ainakin meidän ryhmällä jotain 40-50min. Tyhjään kenttään vedettiin neljän ryhmässä yhteistasoituksella noin 70 3h 30 min eikä ollut mikään kiire missään vaiheessa. ne pari muuta oli siis noin 30 händärisiä ja naisia, mutta oikein täyttyi heitä kiittää siitä, että toimivat kentällä oikein esimerkillisesti ja järkevästi kaikessa suhteessa, joka vaikuttaa pelinopeuteen. Ei se händäri ja lyöntien lukumäärä ole todellakaan aina syy vaan se toiminta kentällä. Ihania naisia olivat kaikin puolin muutenkin :).

Suurin syy ihanne pelinopeudenn ylittäämiseen on ollut se ettei tajuta päästää ohi nopeampia ryhmiä oli niitä sitten 1-4 ryhmässä ja järkevästi sekin pelaten siten, että ohitus tapahtuu vaikka 5-7:n ryhmässä kaikkein avatessa samaan aikaan, noin se menee joustavasti ilman turhaa odottelua.

Viime kesänä kun sesonkiaikaan pelattiin huonoin kierrosaika oli jotain 5h 20 min ja se oli kyllä ihan karmeeta katseltavaa mitä siellä edellä tehtiin (kursilla varmaan opetettu että kaikkien pitää aina olla lyöjän takkana vaikka pallot hujan hajan ympäri kentää), syksyllä huonoissa olosuhteissa ei yli 4h tunnin kierroksia ollut yhtään ke4ntän ollessa täynnä, kun vain aika alhaisen händärin (alle 15)omaavia oli kentällä.