Re: Huonot pelaajat pois kentiltä - Golfpiste.com

6.6.–13.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHuonot pelaajat pois kentiltäRe: Huonot pelaajat pois kentiltä

#532354 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (2.6.2014 20:36:31)
Voi kuinka toivon, että kentät joskus lopettavat noiden ’suositusaikojen’ viljelemisen! Ei ole olemassa mitään suositusaikaa!!!!! Ryhmän tulee pysyä edellisen perässä ja piste, aivan riippumatta siitä mitä pelimuotoa pelaa. Toki kahden ryhmä yleensä pelaa nopeammin kuin neljän, mutta kokonaisuuden kannalta etiketin antama ohjeistus on kerrassaan hyvä, yksinkertainen ja riittävä.

Nuo kentillä näkyvät kyltit ovat sinällään hyvä muistutus pelaajille siitä, ettei aikaa tule aivan tolkuttomasti käyttää, mutta mitään järjellistä hyötyä en niistä kykene ymmärtämään. Jos ryhmä A jää jälkeen, se pelaa liian hitaasti. Jos takana tuleva ryhmä hengittää niskaan, ryhmä A pelaa liian hitaasti. Näiden asioiden havainnointiin ei tarvita kelloa.

Ihan oikeasti, hyvät ihmiset, ei tämä ole tuon vaikeampaa.

Ei se ihan noin yksinkertaista taida olla. Jos pelataan keskellä päivää täysillä ryhmillä, näin varmaan on, mutta entäpä jos kenttä ei olekaan täysi ja edellä pelaava ryhmä on esimerkiksi kaksi pelaajaa eikä heidän edellään ketään tai edellä pelataan Greensomea tai muuta joukkuepeliä, joka on selvästi nopeampaa … tai muuten vaan edellinen ryhmä pelaa nopeasti (nopeimmat kiertävät Speedgolfissa kentän alle tunnin).

MInusta tilanne on paljon selkeämpi tuossa esittämässäsi tapauksessa
– jos edellä oleva ryhmä on nopeampi ja edessä on tyhjä väylä
– jos takana oleva ryhmä on meitä nopeampi
-> annetaan ohitusmerkki heti sopivan paikan tullen eikä rutista hitaammasta ryhmästä