Re: hömö - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: hömö

#374049 Ilmoita asiaton viesti

Siis mietippä nyt vielä kerran…

Jos greenihaarukka työnnetään vinosti suhteellisen syvälle painauman alle ja yläpäätä työnnetään painauman keskelle päin niin kuopan keskikohta nousee ja tämä toimenpide toistetaan useammasta suunnasta kunnes jälki on noussut tasaiseksi. Eli kertauksena: Tämä tapa nostaa kuopan, mutta ei katkaise ruohon juuria. Kuoppaa ei pysty ’peittämään’ sen reunalla olevalla maalla nii n kuin muutamat täällä kuvittelevat.

Tässä vielä tämä Keeperin, joka taitaa olla kenttämestari, erittäin hyvin ja selkeästi selitetty oikea tapa. Ja älkää enää amatöörit yrittäkö tämän jälkeen selventää jotain omia mielikuvianne tästä aiheesta. Jooko?;)

Keeper kirjoitti:’Oikea tapa korjata alastulojälki on työntää griinihaarukka vinosti iskemän alle ja nostaa haarukkaa hiukan kiertäen sitä. Tämä toistetaan useammalta suunnalta. Haarukan kärjen nostaminen niin että iskemän keskusta nousee, tappaa ruohon varmasti. Lienee makuasia tasoittaako jäljen lopuksi jalalla vai putterilla, ehkäpä leveäpohjainen putteri on napakampi.’