Re: HCG/Paloheinän slope ihmetyttää ja kummastuttaa - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHCG/Paloheinän slope ihmetyttää ja kummastuttaaRe: HCG/Paloheinän slope ihmetyttää ja kummastuttaa

#413364 Ilmoita asiaton viesti

Suuret kiitokset vastauksista. Aluksi hieman monimutkaiselta vaikuttava systeemi alkoi kuitenkin pikkuhiljaa avautua. Paavin selostus aiheesta auttoi myös hahmottamaan topikkia. Onneksi kentäillä on valmiit taulukot ettei aina tarvitse itse laskea tasoitustaan paikan päällä, taitaisi sormet loppua kesken ennenkun pääsee lopputulokseen.

Tuosta Paloheinän slopesta vielä: slopet näyttävät kohtalaisen oikeilta takatiiltä eli A:lta laskettuna, oletuksena että ne ovat keltaisia tiitä, mutta ongelmallisempi on B:ltä (punaisilta tiiltä) lasketut slopet. Näiden ero (siis A:n ja B:n) on vain yksi lyönti. Kun pelaan A:lta niin pääsen aika usein bufferiin mutta B:ltä pelatessa bogeypisteitä ropisee kunnolla, ekalla kerralla pelatessani B:ltä sain heti kättelyssä 22 pinnaa 9 väylällä. Monella muulla kentällä ero keltaisten ja punaisten tiiden välillä on useita lyöntejä, jotain 4 – 6 lyöntiä.