Re: Hatunnosto Rönnäsille - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHatunnosto RönnäsilleRe: Hatunnosto Rönnäsille

#533316 Ilmoita asiaton viesti

Chip Greenside kirjoitti: (2.5.2014 13:53:34)
Tuo golfliiton vakuutus ryhmävakuutuksena maksaa varmasti jopa 3€/lärvi. Pitäisikö seuran selvittää erikseen jokaisen jäsenen oman vakuutuksen kattavuus ja tehdä sen perusteella päätös, pitääkö ko. henkilön ottaa liiton vakuutus vai ei? Näistä muutaman euron säästöjen selvittämisessä siinä ja tässä asiassa jokaisen kohdalla aiheutuisi huomattavat lisäkustannukset ja -vaivat henkilöstöpuolella.

Tämä kitinä näistä muutamista euroista, joita nämä kollektiiviset toiminnat maksavat, on aivan käsittämätöntä rutinaa ja ihan kusipäämäistä valitusta. Miten nää kaikki rutisijat voivat omassa työssään pärjätä, kun kokonaisuuksien hahmottaminen on tuota luokkaa. Itse en voisi kuvitellakaan minkään työnantajan pitävän palveluksessaan tai palkkaavan henkilökuntaa, joille lillukan varret ovat maailman tärkein asia.

3€ x 140.000= 420 000€ käytännöstä täysin turhasta vakuutuksesta. Eipähän se oli kuin noin viiden täysiaikaisen henkilötyövuosikustannukset. Kerääköhän Suomen Alppihiihtoliitto jokaiselta mutkamäkeen pyrkivältä vakuutusmaksun vai mitenköhän heidän vakuutusturvasta on huolehdittu? Onnettomuuksia ja kuolemantapauksia taitaa olla moninkertainen määrä golfkenttään nähden.