Re: Harjoituskierrokset nopeammiksi! - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHarjoituskierrokset nopeammiksi!Re: Harjoituskierrokset nopeammiksi!

#359937 Ilmoita asiaton viesti

Taas hyvä aihe ;))


Ilmeisesti kaikki ei tajua mistä on kyse?

Jos oma peli kierros menee niin, että jokin ryhmä ilmestyy kantaan, niin miksei heti vaan reilusti lasketa nopeampia ohi? ja toivoteta hyvää peliä.

Vaan golf kentällä toistuu sama P**ka kuin liikenteessäkin, nimittäin että, ’tää on mun paikka ja ohi ette mene!’, ja sitten ollaan vihasia kun puttaukset menee mönkään, kun toiset odottaa takana vuoroaan jokaiselle greenille.


Tilanne, johon ainankaan omalla kentällä ei ole saatu muutosta on, että aamuisin greenin leikkuu koneet ym. kiertävät kenttää ’järjestyksessä’ jolloin koko kenttä seisoo odottamassa vuoroaan, kun yksi ryhmä odottaa koneiden poistumista, ja sama toistuu taas seuraavalla väylällä, kun koneilla voisi leikata kenttää muutenkin, jolloin aamulla alkava seisoskelu ei kumuloituisi iltapäuivään asti.


Opetelkaa antamaan nopeimmille ohituslupa ja jos tälläisen luvan saatte itse niin käyttäkää sitä, ettei teidän takana kenttä seiso. Tässä ei ole kyse siitä että olisi johonkin kiire, vaan siitä että peli olisi mielekästä, ja siitä että kaikki, etenkin loppukesästä, kerkeisivät pelata valoisen aikaan pelinsä loppuun.