16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
#301184 Ilmoita asiaton viesti
B

tigger kirjoitti: (18.9.2014 23:48:27)
Golfinn – Onko Project X 5.5 stiff? Näyttäisi olevan erään taulukon mukaan FCM 6.0 (S300=5.8), mutta toisessa kaupassa mulle sanottiin sen olevan regu ja toisessa firm. Mikä on totuus?

Taa onkin vahan monimutkainen juttu eika mulla ole tassa nyt aikaa alkaa romaania kirjoittamaan, mutta lyhyesti, niin taas ollaan ’ei ole standardeja’ linjoilla. On olemassa cpm (ihmisen kielella: varren varahtely), FCM ja tuo mita esim Project X:ssa kaytetaan. Mulle noi 5.5 ja/tai 6.0 ei merkkaa mitaan ennen kun cpm on mitattu. Niin kun sanoin aikaisemmin niin, varsissakin on eroja ja jos tama pidetaan edelleen ihan ruohonjuuri tasolla, niin tuollainen Project X ja C taper tyyppinen low launch varsi mittauttaa aina jaykempaa numeroa kun niita nostavampi varsi. Monimutkaista, eiko?

Eli kun KBS:lla on esim Tour varsi ja C-Taper varsi, niin C-Taperin Stiff on jaykempi kun se Tour:in Stiff varsi (sateenkaari ;-)). C Taper = low lauch varsi. Tour = mid launch varsi.

Ja tuosta S300:stakin voi saada vaikka minkalaista lukemaa ulos riippuen siita miten se leikataan ja/tai hard/soft stepataan. 5.8 on kaiketi se normileikkauksen stiffness…? Ja Dynamic Gold (edelleen) on low(er) launch varsi, joten se antaa jaykempaa lukemaa kun esim saman firman Dynalite Gold.

Vaikeita juttuja selittaa tassa puolikiireessa ja nappaimistolla. Iso osa tuota koko juttua on testaus ja sita kautta tuleva (and I quote) expertiisi, jonka avulla voit auttaa golfaajaa esim just naissa varsiasioissa.