Re: Greenfee -kierroksen tuotantokustannukset - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGreenfee-hinnat ja taloustaantuma.Re: Greenfee -kierroksen tuotantokustannukset

#531806 Ilmoita asiaton viesti
ts

Ballmarker kirjoitti: (21.7.2014 5:37:26)

Ts, [B]GOLFYHTIÖT OVAT ERILAISIA mm. sijaintinsa, tavoitteidensa ja käytössä olevien reikien lukumäärän suhteen. On turha yrittää puristaa niitä kaikille golfyhtiöille sopivaan yhtäläiseen muottiin.

Siksi on (kirjoittajan käyttämiä laatusanoja lainaten) ’typerää’ ja ’naurettavaa’ kirjoittaa:

Lainaus:
ts kirjoitti: (20.7.2014 11:59:06)
Tämähän tässä on ollut jatkuva ongelma. Osalla jostain syystä tarve levittää ihan huuhaa- tietoa pelaajamäärän vähenemisestä, liiallisesta kenttäkapasiteetista ym shittiä, joka ei hetken vertaa kestä tarkastelua päivänvalossa.

Eikä Pickala suinkaan ole läheskään ainoa kenttäyhtiö, jolla on pelioikeutetuilta vapaaksi jäävää kapasiteettia.

Niin tuota… ensin sun varmaan pitäis ymmärtää mitä tuolla kenttäkapasiteetilla tarkoitetaan. Ymäärtäminen ja ymmärretyksi tuleminen ei taida kumpikaan olla suurimpia vahvuuksiasi.

Etelä-Suomessa varmaan pari kolme kenttää kärsii pelaajapulasta ja siihen on syynsä. Loput ovat ruuhkaisia tai vähintään erinomaisella käyttöasteella pyöriviä. Jos siihen vetää vastineeksi, että 54 reiän kenttäkompleksi myy 300.000 euron edestä tapahtumia ja GF:tä vieraspelaajille, se on lähinnä typerää ja naurettavaa. Ne kun ovat osa kenttäkapasiteetin normaalia käyttöä, eivätkä millään tavalla todista esim sitä, että tilaa noille olisi ollut. Sen tietäisi vasta jos näkisi moniko olisi ollut halukas varaamaan ajan tuollaisen tapahtuman ajalta.

Katsos BM, tätä tarkoitetaan sillä tarkastelulla päivänvalossa…