Re: Greenfee-hinnat ja taloustaantuma. - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGreenfee-hinnat ja taloustaantuma.Re: Greenfee-hinnat ja taloustaantuma.

#531714 Ilmoita asiaton viesti
ts

Bansko kirjoitti: (17.7.2014 10:32:32)

Eli edelleen kysymys mitkä ovat ne ajurit sinun mielestäsi, jotka ajavat golf-osakkeen hintaa ylös?

Mä en ainakaan usko että nuo kovasti nousuun lähtisivät kovin nopeasti, koska tarjontaa on eritäin runsaasti monissa paikoissa. Toki joissain halutuimmissa paikoissa saattaa pientä kiipeämistä olla, mutta varsin maltillista.

Sen sijaan uskon siihen, että yhä useampi osake alkaa hiljalleen löytämään kodin siitä piironginlaatikosta, jossa se on pelaajan omassa käytössä turvaamassa hänen pelimahdollisuutensa jatkossa. Kun tuota liikettä alkaa tapahtumaan, poistuu yksi iso mörkö pelottelemasta, kun niistä pääsee edes jollain tavalla eroon.

Meillä on noin 30.000 sitoutumattoman pelaajan joukko, joissa seassa varsin aktiivistakin väkeä. Jos kentät laajalla rintamalla lähtevät tuohon porrastettuun GF-hinnoitteluun ja sitoutumattomien GF nousee lähelle 100e tasoa, alkaa varmasti moni noista ’vapaista’ harkitsemaan vakavasti johonkin kenttään sitoutumista, ensin vuokraamalla ja ehkä myöhemmin ostamalla osakkeen jos tuo suuren joukon kysyntä alkaa vuokramarkkinoille purkautua ja vuokrien hinnat kiipeämään oikealle tasolleen nykyisen subventoidun sijaan.

En siis näe, että kukaan arvonnousun perässä lähtisi osaketta hankkimaan, vaan siitä syystä, että jatkossa sen omistamisen kautta lajin harrastuksen kokonaiskustannukset pienenevät ja pelimahdollisuus on turvattu.