Re: Golffaajaa viedään kuin metrin mittaa !!!! - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluGolffaajaa viedään kuin metrin mittaa !!!!Re: Golffaajaa viedään kuin metrin mittaa !!!!

#228727 Ilmoita asiaton viesti

fukke diise saisse kirjoitti: (11.9.2008 21:04:07)

Ymmärrän, mutta jos sä esim. alat tehdä RR:ää ilman, että sulla on hukkiongelmaa tai tasoitus alle vitosen luokkaa, niin ei ihme. Ja kaikki vasemmalle LÄHTEVÄT lyönnit eivät ole hukkiongelma vaan jotain ihan muuta.

Toisaalta RR:ää hapuilevat ihmiset yleensä unohtavat, että oikealla käsivarrella saa lyödä niin kovaa kuin jaksaa. Mutta summasummarum, kyllä kohtuullisen asiantuntevassa ohjauksessa (ei tarvi olla mikään guru) tapahtuva valvottu harjoittelu on aina parempi kuin etäpron bongaaminen keskustelupalstalta.

Hukkiongelma on ollutkin lähes ensimmäisestä kaudesta lähtien melkoinen, sisältä on tultu ulos pahimmillaan enemmän kuin jotkut analysaattorit antavat lukemia, eli 10 astetta tai enemmän. Tasoitus ei ole aivan noin alhaalla käynyt, mutta swingi on ollut tasoitusta parempi, ei vaan riittävän toistettava jotta ehjiä hyviä kierroksia olisi kovinkaan paljoa. Vanhalla swingillä on pelattu alle parin puolikkaita useita ja esim. henk. koht. ennätyskierroksella 11 peräkkäistä reikää -4. Jotakin kuitenkin tarvitsi tehdä kun kehitys pysähtyi tai alkoi jopa taantua.

Toiveena onkin nimenomaan tiivis yhteistyö pron kanssa eikä mikään etäguruilu:)