Re: Golf pukeutuminen - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolf pukeutuminenRe: Golf pukeutuminen

#524013 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Minusta tämän jutun aloittajalle pitäisi antaa järjestävän seuran eli Golfpisteen kautta laatikko palloja. Juttua ja mielipiteitä on tullut kiitettävästi puolesta ja vastaan, hyvä niin.

Kyllä yritysmaailmassa tämä sama ilmiö on tullut vastaan lukemattomia kertoa ja jos et sitä sitten hyväksy, niin silloin kehotetaan vaihtamaan alaa.

Muutama vuosi sitten pidimme asiakastilaisuuden Itä-Suomessa (kunnon pukujuhla) ja illan tärkein vieras pikku kännissä sattui kiinnittämään huomiota yhden firmamme miehen hiuksiin, jotka eivät häntä miellyttäneet. Siitä seurasi valitus tj:lle ja juttu meni niin pitkälle, että irtisanomisuhka *******essä kaverin oli mentävä parturiin. Hiukset eivät olleet epäsiistit alkujaankaan. Näin sitä miellytetään asiakkaita, jotka itse pukeutuvat töissään tosi ’huolettomasti’ jne.

Mielestäni toiminnanjohtaja käyttämällä Mighty Duck-lippistä osoitti erittäin huonoa tilannetajua. Olisi edes ollut Titun lakki päässä. Joka tapauksessa mielestäni ei ole reilua tulla rangelle räyhäämään, koska siellä käy myös ihmisiä vain harjoittelemassa ja en näe silloin kyllä tarpeelliseksi noudattaa kirjaimellisesti pukeutumisetikettiä.

Jos kävisin hakemassa / ostamassa itselle papin valkoiset liperit tai irtokaulukset, niin pääsisikö sitä silloin ykköstiitä pitemmälle.

Lue lisää: Golfpiste