Re: Golf – oikeudenmukainen vai epäoikeudenmukainen peli? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluGolf – oikeudenmukainen vai epäoikeudenmukainen peli?Re: Golf – oikeudenmukainen vai epäoikeudenmukainen peli?

#219313 Ilmoita asiaton viesti

Ei kai se se mitenkään epäoikeudenmukainen ole. Aina kun käy huono tuuri, kuvittelee että laji on epäoikeudenmukainen, mutta kun taas käy hyvä zägä, ei saisi kuvitella lajin olevan oikeudenmukainen. Todellisuudessa jos pallo näyttää menevän suoraa vesiesteeseen ja hämmästyttävästi onkin ottanut jostain myyränkolosta hullun pompun ja jäänyt lyötäville esteen reunalle, epäoikeudenmukaisuuttahan tuonkin sitten pitäisi olla. Kyllä meikäläisen pelitasoituksella hyvät kierrokset tulee myös hyvällä tuurilla. Sitä vaan erehtyy luulemaan taidoksi.

Kuten ’Lipulle’ esimerkeissään toi esiin, kaikki voi kääntää toisin päin. Välillä lukee greenin ihan väärin, pallo kun menee kuppiin ei tajua putanneensa huonosti vaan pitää puttia taidokkaana. Kaksi virhettä vaan kumosi toisensa ja kävi satumainen zägä. Raffin pitäisi rankaista, mutta usein pallo makaa ihan hyvin. Kuka ajattelee että kävipä hyvä tuuri. Luonnottomana pitää asiaa vasta sitten jos se makaa huonosti joka on se peruslähtökohta. Ei huono tuuri sitä palloa syvälle raffiin tai paikkaamatomaan divotinjälkeen upota, vaan painovoima.