23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistägolf & kuntoklubi, samalla maksullaRe: golf & kuntoklubi, samalla maksulla

#434432 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (26.1.2015 23:57:10)
Golfinnille on vastattu tähän kysymykseen sen seitsemän kertaa ja aina vaan äijä kyselee…

No siksi, että Suomessa ei ole tarpeeksi kysyntää, koska kaikkialla jo on kenttiä tyydyttämään olemassa oleva kysyntä.

Ei tämä ole sen vaikeampaa, ihan oikeasti.

Hyva veikkonen, eikos tassa koko hommassa ole kyse kahdesta asiasta:

1) Koko ajan saa suomalaisesta golfmediasta lukea, etta mista lisaa harrastajia??

2) Vaihtoehto naille taallakin pyoriville golfaajille, jotka eivat osakeomistamisesta lampene?

Uskon KL kahteen asiaan tassa. Vain naihin kahteen:

1) Kuten jo ts:n sanoi tuossa. Suomalaiset on varsin per’aukista porukkaa, mutta golfia pitais silti saada pelata kaikilla eduilla. Ja nyt se on tuolla tavalla varsin halpaa. Ja onhan kai se. Mina maksan $310 kuukaudessa kaikista palveluista.

2) On paljon sinunlaisia golfaajia, jotka eivat nae kattansa pidemmalle. Tai eivat edes halua nahda kattansa pidemmalle. Nyt on nain ja silla siisti.

Oma nakemykseni ja kysymysteni tulva lahtee ihan vaan uuden luomisesta ja tietynlaiseen kysyntaan vastaamisesta. Itse en ole koskaan ole ollut ’tahan nykyiseen tyytyvainen’. Aina on parempia tapoja tehda samoja asioita. Aina on parempia tapoja tehda rahaa. Vieriva kives ei karvoitu. En ole koskaan tulossa Suomeen nayttamaan miten tallainen toimisi (ei, en todellakaan). Olen vain kiinnostunut mahdollisuuksista ja uusista tavoista tehda sita samaa mihin osa on tottunut.

Ihan vaan esimerkiksi, taa mun pikku pulju… Moni on yrittanyt samaa, ja aina konkurssi. Moni ihmettelee mita ma oikeen teen. Mut silti ma tata teen. BFG onkin koko Oregonin ainoa taman alan golffirma. Ainoa. Ja teen tietysti osittain samaa kun jotkut toisetkin ja samaa mita jokuset on yrittaneet ennenkin. Miksi tama pulju menestyy? Miksi se on edelleen pystyssa? Miksi myynnit nayttavat jatkuvasti ylospain? Ja sita pyorittaa joku suomalainen golfari… Outoa, eiko?

Tarkoitus ei ollut puhua BFG:sta, vaan erilaisista tavoista tehda asiaa, mita 99% ihmisista tekisi silla samalla vanhalla tavalla…