Re: golf & kuntoklubi, samalla maksulla - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistägolf & kuntoklubi, samalla maksullaRe: golf & kuntoklubi, samalla maksulla

#434526 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (30.1.2015 14:00:23)

Ballmarker kirjoitti: (30.1.2015 13:46:15)

Täällä on huudeltu sen perään, että pakollinen golfseuran jäsenyys on tarpeeton vaatimus Suomessakin. Ei ole siis ’kuljettu perille asti’ ennen kuin pakkojäsenyys golfseurassa on poistettu.

Täällä ja muualla niistä on kitisty muutaman henkilön voimin. Antaa koirien haukkua, karavaani kulkee ja 99,9% väestä ei koe tuota jäsenyysvaatimusta millään tavoin rasiteeksi.Ne jotka kokevat voivat puolestani siirtyä vaikka sauvakävelyyn jos eivät ymmärrä tuon olevan välttämätön seuroille ja liitolle.

Mikäli näistä ’pakkomaksuista’ (jäsenmaksu ja vastike) luovuttaisiin kokonaan, jäisi toimialalta saamatta arviolta 100 miljoonaa euroa/vuosi (jäsenmaksut n. 15 miljoonaa ja vastikkeet/pelikausimaksut n. 85 miljoonaa). Tästä seuraisi se, että kaikilta perittävää greenfeetä olisi korotettava n. 30€/kerta eli n. 85€:oon. Tämä johtaisi pelaamisen radikaaliin vähentymiseen ja seuraavina vuosina pitäisi tuplata gf n. 170€:oon ja niin edelleen.

Ymmärrän, että näitä ajatuksia viljelevät ne, joiden profiilissa vuotuinen kierrosmäärä on 0-15 ja nekin kierrokset tulee pelattua jollakin lipulla tai lapulla. Tuossa mallissa jäisivät tietenkin kaikki liput ja laput historiaan ja täysi gf perittäisiin kaikilta. Monikohan lopettaisi?