Re: –> get in the hole - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: –> get in the hole

#442596 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (8.12.2011 20:51:03)

get in the hole! kirjoitti: (8.12.2011 20:21:54)
Niinpä..Mitäs jos tehtäis semmoinen diili,että sinä ja minä puolitettais ensi kesänä golfkentillä käyttämämme aika,tulis varmaan muutama tuhat tuntia vapaata peliaikaa ryhmä rämille.
Tämä golfyhteisö kun ei nyt vaan ole mikään homogeeninen yhteisö,joka mekaanisesti liikkuu tiettyjen aikanormien mukaisesti.Isolle osalle pelaajista golf ei ole elämän ja kuoleman kysymys niinkuin meille hevijuusereille.
Täydellä kentällä liikkuu päivittäin kymmeniä eri ryhmiä ja jopa satoja ihmisiä,on monenlaisia syitä miksei heidän aikataulunsa pidä sinun toivomallasi tavalla.Esim.on lähdetty golfaamaan perheen kanssa,joista toki kaikilla on gc,mutta pelimäärät eivät nouse aktiivien tasolle.Iskän tuskailuista huolimatta ryhmä ei tahdo pysyä aikataulssa,eikä joka väylää viitsisi kesken lopettaa.Tämä on pohjimmiltaan harrastus ei suoritus.

Jotenkin kirjoituksestasi huokuu sellainen kuva, että mielestäsi kaikilla golfin harrastajilla on ainoastaan oikeuksia eikä lainkaan velvollisuuksia. Tässä asiassa meillä on täysin eriävä mielipide.

Kun aloitteleva pelaaja astuu ensimmäistä kertaa golfkentälle, hän on henkisesti hyväksynyt kentällä käyttäytymisen säännöt. Näihin sääntöihin varsin olennaisesti kuuluu kentän rytmissä pysyminen, ohittamisluvan antaminen ja muutoinkin etiketin noudattaminen.

Oletko sinä siis sitä mieltä, ettei näiden pelaajien, olivatpa he sitten noviiseja tai kokeneita, ei tarvitse noudattaa näitä hyväksymiään sääntöjä? Jos olet, niin millä kumman perusteilla?

Juu,kyllähän ne velvollisuudet sinulla ovat aina kristallinkirkkaina mielessä,mutta ovatko ne kaikilla muilla 200:lla päivän aikana pelaavalla?
Ei kai kukaan enemmän peliä harrastava nauti hitaasta pelistä,mutta tosiasioita ei vaan voi muuttaa.Mitä itse ajattelet siitä että valvontaa tiukennetaan ja kuria kentällä kovennetaan,mitä se tekisi jo nyt huonolla hapella olevalle lajille?
Minä luulen,että jokaista pelaajaa tarvitaan,sitä hidastakin,kuin myös sinua.