Re: Fukken svingiteoria/kesäongelma - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluFukken svingiteoriaRe: Fukken svingiteoria/kesäongelma

#227856 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

ts kirjoitti: (26.5.2009 13:18:47)
Mutta jostain pitäisi tieto hankkia siitä, mitä oikeesti tapahtuu.

No jos mä yrittäisin selventää mitä lihaksia käytän kolmion hallintaan ds:ssä.

Oikean rintalihaksen ja leveän selkälihaksen sekä oikean kyljen lihaksten supistukset vetävät kyynärpäätä lantion oikean puolen eteen ja alempi lapalihas (tästä en ole ihan varma) kääntää kyynärvartta olkavarsi akselinaan myötäpäivään joka on tässä minusta hyvin olennainen liike.

Vasemman puolen rintalihas, leveä selkälihas ja etuolkapää työntävät vasenta olkapäätä ulospäin rintamalinjasta (mahdollistavat tilan kolmiolle) ja painavat samalla vasenta käsivartta niin että vasen kyynärpää pysyy mahdollisimman paljon samalla etäisyydellä kohteesta oikean kyynärpään kanssa, siis sen päällä.

Kyynärvarret, kämmenet (nyrkit), oikean käden ojentaja sekä oikean käden koukistaja eivät tee raskasta pidättelevää eivätkä ojentavaa työtä vaan pysyvät suhteellisen passiivisina ja ’rentoina’.

Jalat ja lantio ennemminkin reagoivat oikean puolen lihassupistuksiin (varsinkin oikean kyljen) kuin toimisivat itsenäisesti. Tälläisen svingin yritän tuottaa ajatuksella: kolmio kohteeseen. Näin ajattelen Hoganin svingistä ja sitä yritän apinoida. Over and out.