Re: Fukken svingiteoria - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista
#227931 Ilmoita asiaton viesti

Lavantauti kirjoitti: (23.9.2009 20:17:40)

Siinä on lyhyen raudan svingi jossa on keltainen viiva? kyynärpää liikkuu vartalon mukana. Okei. Hienoa! Upeeta! Case closed ja olenko mäkin nyt positiivisessa luupissa?

No mä en kyllä kohdistanut tuota kommenttia sinuun, mutta ei tuo sinunkaan kommentointi ollut mitenkään rakentavaa. En oikein ymmärrä miksi tuo ts:n kommentti positiivisesta luupista otti noin koville, että sitä pitää kommentoida oikein kahteen kertaan. Niin kuin mä siinä kirjoituksessa kerroin en oleta, että mä lyön kuin Hogan tai edes kuten sinä. Minulla tuo kyseinen asia auttoi siihen ongelmaan jota olen miettinyt miksi se maila tahtoo sinne ulkopuolelle mennä. Jos katselit noita aikaisempia viestejä, niin en ole syönyt tuota ideaa ihan tuosta vain ja tehnyt ts:stä Jumalaa vaan kysyin asiaa myös fukkelta. En viitsi sitä viestiä tänne uudestaan laittaa, mutta kysyin fukkelta miksi hän ei ole kyseisessä asiassa samaa mieltä. Vieläkin yritän löytää perusteluja miksi tuo kyseinen käden painaminen rintaan muka auttaa.

Mielestäni, jos asiaan ei ole mitään lisättävää, niin silloin ei asiattomia heittoja kannattaisi kirjoitella. Täällä on näitä höpöhöpö -ketjuja jo Jugin ja Ullan toimesta, niin monta että niissä voi heitellä kommentteja asian sivusta. Ja tämä ei koske vain sinua Lavis, et nimittäin ole ainut joka tänne kirjoittaa.