Re: Esimerkki viime kesältä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolfosakekaupan elpymisen esteenä oyRe: Esimerkki viime kesältä

#409793 Ilmoita asiaton viesti

Klubipelaaja kirjoitti: (8.1.2014 9:12:35)
Vierailin viime kesänä 3 kaverini kanssa Kytäjällä. Sää suosi, CM toivotti ystävällisesti tervetulleeksi, starteri käteltiin ja pelattiin hyvä kierros. Sauna ja ruokailut päälle.

Kaverini kyllä vähän aluksi nikottelivat, kun huomasivat greenfeen olevan 90 €. Heinäkuussa oli kuitenkin hiljaista, joten kentällä oli tarjous, täysilähtö muistaakseni 60 € per henkilö. Ostin peliliput kuitenkin pörssistä hintaan 40 € kappaleelta. Kaikki meni vallitsevien sääntöjen puitteissa aivan oikein. pelilippujen myyjä kuitenkin sponsoroi käyntiämme 2,50 € pelilipulta.

Mikä tässä sitten on ongelma ? Ongelma on se, että osakas esti toiminnallaan kenttäyhtiötä saamasta greenfee-tuloja. Se, että itse sain tällä kertaa erinomaisen hinta-laatu-suhteen käynnille, ei motivoi millään lailla harkitsemaan osakkeen ostamista, koska pelaamaan pääsee edullisemminkin.

Kävin vielä toisenkin kerran. Sillä kertaa liput maksoivat 35 € kappale. Nyt epätoivoinen osakas sponsoroi käyntiäni vielä enemmän. Ja kenttäyhtiö taas menetti tuloja.

Onko palstalaisten mielipide siis se, että osakas myydessään peliliput kuvaamallani tavalla toimi kehttäyhtiön edun mukaisesti ?

Mitä väärää tuossa voisi olla?

Yhtio on jo ennen pelilippujen luovutusta saanut niistä sen hinnan mitä kuuluukin. Siis täyden vastikkeen.

Itse olen silloin tällöin antanut ystävilleni pelilipun ilmaiseksikin..onko siinä tapahtunut joku virhe?
Vai pitäisikö pelilipunhaltijan muka maksaa jotain ylimääräistä päästäkseen pelaamaan? Ei kai yhtiö voi luovutetun pelilipun hinnassa kärsiä minkäänlaista vahinkoa.

Ehkä tarkoitat sitä että ko. osakkeen omistaja kärsii mahdollista vahinkoa? Mutta tuskinpa siitä kannattaa niin kovasti olla huolissaan..