23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluCT – Margara Diehl-Ako Platinum OpenRe: CT – Margara Diehl-Ako Platinum Open

#228480 Ilmoita asiaton viesti

Kyy kirjoitti: (19.10.2008 20:06:48)
Olet siinä mielessä oikeessa tossa asiassa Bogisti, että ei ne massit sieltä rahalistalta mihinkään häviä Tacoltakaan mutta kun kauden päätteeksi sijoituksia lasketaan, ei Remkesin eurot ole mukana kalkulaatioissa, koska hänellä on pelioikeus 3. voiton jälkeen ET:lle.Toivotaan toki että nää spekulaatiot on aivan turhia …

Toivottavasti sulla, Kyy, on varma tieto tästä etkä tosiaan pelkästään speluloi. Minulla ei ole ET 2008 käsikirjaa enkä ole sitä netistä löytänyt, mutta 2007 versio löytyy ainakin täältä: ET 2007 käsikirja.

Tuossa brosyyrissä kaikki kategoriat yms. selitetään viimeisen päälle. Kun katsot sivun 11 ’General Regulations’-kappaletta, niin siinä listataan noita eligibility-asioita. Pykälä (x) sanoo, että CT top10:stä lasketaan pois vain ne, joilla on pelioikeus kohtien (i)-(viii) perusteella. Valitettavasti tämä Tacon kolme voittoa menee pykälän (ix) alle, joten tällä sanamuodolla se ei muiden korttien jakamiseen vaikuta. Mutta siis toivottavasti sulla on varma tieto ja tämä on vuodelle 2008 muuttunut – tai muuten vaan ymmärrän väärin tuota tekstiä. Vai sekotitko ET:n kategoria 7 -laskentaan, jossa pudotetaan pois affiliate memberit ja category 15 jäsenet?