Re: CT – Margara Diehl-Ako Platinum Open - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluCT – Margara Diehl-Ako Platinum OpenRe: CT – Margara Diehl-Ako Platinum Open

#228444 Ilmoita asiaton viesti

Tuoppi kirjoitti: (15.10.2008 22:49:01)
Täytyy kyllä ihailla teikäläisen poisitiivista asennetta, vaikka tuo ennuste kauheasti enempää perseelleen ois voinut mennä (Huuhkajat tekivät kaksi omaa maalia ja hävisivät 0-3, Nieminen luovutti matsinsa loukkantumiseen, ja Ahokas on ekan kiekan jälkeen jaetulla 3. viimeisellä sijalla (+5)).

Mutta lomapäivät jäi silti!

Tätä urheilun seuraamista voi tehdä niin monella tavalla. Esim. minä fanitan britti-futiksessa neljännellä sarjatasolla rämpivää pikkuseuraa, joka on viimeiset vuodet liukunut katastrofista toiseen. Mutta niin vaan on roikkunut seuran huivi työhuoneen ovessa jo toistakymmentä vuotta. Paikan päälläkin on tullut käytyä. Joka ainoa pelipäivä seuraan matseja live-tekstinä ja usko on kova porukan voittoon. Sitten jos oikeasti sattuu voitto tulemaan, niin se on aina juhlan paikka. Jos ei, niin sitten vaan katse heti seuraavaan peliin. En oikeasti ymmärrä kavereita, jotka jaksaa kannattaa Chelseata, ManUa, etc., joiden matsien jälkeen ei voi tuntea muuta kuin pettymystä tai neutraalia ’näinhän-sen-pitikin-mennä’-fiilistä. LTFC forever!

Ja samaan tapaan minä seuraan näitä patrioottisiakin kohteita. Joka kerta lähdetään siitä, että menestystä tulee. Jos ei tule, niin sitten vaan uutta matoa koukkuun. Mutta aina joskus tulee niitä hetkiä niinkuin tiistaina pikku-Huuhkajien kanssa. Oli siinä vaimo taas ihmeissään kun ukko naputti kaksi tuntia tietokoneen reload-nappia vedet silmissä tuuletellen!

Ensi viikolla kolme Suomi-poikaa pelaa CT:n grande finaalissa! Liekö historiallinen saavutus? Ja ainoa murhe tällä hetkellä meikäläisen mielessä on, että pahassa tapauksessa Mäkitalo joutuu ensi kaudella kiertelemään CT:n kisoja ihan yksin.