Re: Boikotti-Adressi! - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäBoikotti-Adressi!Re: Boikotti-Adressi!

#366615 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Kaikki yritykset ovat, elekä nyt ihmiset sekoittako yhdistyksiä ja yrityksiä sekaisin. Ne ovat kaksi eri asiaa ja niille on yleensä eri tavoitteet toivottavasti,

olen kuullut tietenkin yhdistyksistä jotka tekevät voittoa, mutta siinä ei ole mitään järkeä ellei halua maksaa paljon veroa.

Boikotit on tietenkin aina hyviä, ja minä sitä kannatan, mutta mulle henkilökohtaisesti on ihan sama paljonko esimerkiksi sinun kentän greenfee on….

Jos se on paljon niin minä en tule teidän kentälle pelaamaan, mutta onhan sekin sairasta että täällä puhutaan ettei ole mitään järkeä ostaa tai hommata itselleen omaa pelioikeutta.

’ aikoja sitten joku kirjoitti että oli tullut tulokseen että on halvempaa pelailla greenfeellä…’

Periaatteessa ja käytännössä se on väärin koska kentät tarvitsevat kiinteää ja varmaa pääomaa, jos ne pyörisivät pelkästään fee:n varassa niin sateisena tai muuten vain huonona vuotena ne menisivät nurin ja …… Kentän kulut ovat kuitenkin aina mittavat satoi tai paistoi.

Ja se että ne haluavat nyt riehua on selkeää, niitä ottaa aivoon se että etäjäsenet vievät rahansa pois täältä, eivätkä osta osakkeita heiltä jotta heidän osakkeensa saataisiin nousemaan ylemmäksi.

Muistakaa se että Stadissa on myös jäsen seuroja jotka porskuttavat osakekenttien hinnannoston jälkeen hyvin koska he eivät seuraa perässä.

Eli miksi maksaa esimerkiksi Rinkkuun tai Masteriin tulevaisuudessa ’ jos hinta nostetaan’ 90 kun espooseen pääsee 45 eurolla, eli niitä ottaa aivoon kun kaikki ei ole osake kenttiä, ja tavoitteet ovat erilaisia, joten hinnat pysyvät näinkin alhaalla.

Tietääkö kukaan miten paljon mikäkin kenttä myi viime vuonna täysihintaisia greenfeetä????