Re: Ben Hoganin salaisuus -fukke - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluBen Hoganin salaisuusRe: Ben Hoganin salaisuus -fukke

#228953 Ilmoita asiaton viesti

GIR kirjoitti: (6.9.2008 19:39:50)
Sevamin suurin oivallus lienee se, kuinka oikea jalka käyttäytyy swingin aikana. Kuinka se ’porautuu maahan’ ja kuinka paine/painonsiirto siihen kohdistuu missäkin vaiheessa. Täällä esitettyä (sinänsä tärkeää asiaa) ’kuinka ds:n alussa sivuliike lähtee automaattisesti käyntiin, eikä sen jälkeen tarvitse kuin kääntää lantiota’ en pidä samana asiana enkä näe että sevam sitä tarkoittaa.

Ainakin videossa Sevam kertoo vain sen mitä Hogan on kertonut kirjoissaan (Power golf ja Fivel Lessons) kuvailemalla erittäin tarkasti mm. sisäreisien lihastuntemuksiaan, laittamalla mailan lepäämään oikea jalkaa vasten bäkärissä, jne.

Sevam tosin eläytyy tuohon maahan ’porautumiseen’ todella taidokkaasti, enkä itse asiassa ole mistään videolla esitetyistä asioista hänen kanssaan eri mieltä. Muistaakseni hinkkasin tota sivuliikettä about 10 vuotta tajuamatta, että se tapahtuu automaattisesti oikein, jos toteutetaan juuri ja vain juuri Hoganin mainitsemat lihaskäskyt.

GIR kirjoitti: (6.9.2008 19:39:50)
P.S. ainakaan tällä härmän jätkällä ei ole minkäänlaista oman itsensä aliarviointia tai suomalaisen osaamisen vähättelyä. Henkseleitä voi aivan hyvin vähän paukutella kun siihen on aihetta. Se vain tuntuu tällä foorumilla menevän todella överiksi vähän turhan usein ja vielä ilman että siiihen olisi aihetta.

Esitän kyllä omat näkemykseni voimaakkaasti ja pyrin aina ne myös perustelemaan, se ehkä monia (esim. sinua) ärsyttää. Voitko kertoa, missä kohdassa olen paukutellut henkseleitäni. Jos toiset tulevat niitä repimään, sille en voi mitään.