Re: Aurinkolasit ja UVB - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetHyvät aurinkolasit?Re: Aurinkolasit ja UVB

#304752 Ilmoita asiaton viesti

Paksupekka kirjoitti: (6.3.2011 17:12:22)

Mirna kirjoitti: (6.3.2011 12:59:24)
…Mitä sitten tulee siihen että lyödessä aurinkolasit häiritsevät lyöntiä niin en ole kyllä kyseiseen asiaan reagoinut. Toki jos laseissa on huono istuvuus niin silloinhan ne voivat häiritä lyöntiä hyvinkin paljon kun lasit liikkuvat päässä.

Mä olen kyllä löytänyt laseja, jotka haittaavat lyöntiä. Esim. runsas kaarevuus aiheutti yksissä Bollen laseissa sellaisen efektin, että otettaessa lyöntiasentoa tuntui kun olisi ollut kuopassa. Linssien kaarevuus ilmeisesti vääristi laidoilta näkökenttää niin paljon ja ko. lasit oli pakko ottaa aina lyödessä pois päästä.

Tässä päästään hyvin siihen että esim Suomessa ei jostain syystä löydy esim Bollen parhaimpia laseja, ihan noin optisesti nähtynä.. Ja toki tuo liika kaarevuus saattaa myös aiheuttaa paljon ongelmia, varsinkin kun siihen lisätään se että linssit eivät välttämättä ole teknisesti niitä parhaimpia..

SideSpin
Tähän täytyy laittaa oma eriävä mielipide. Itse pelaan nykyään kirkkaalla säällä lähes poikkeuksetta polarisoivalla linssillä. En ole huomannut kyseistä ongelmaa itselläni.

Tämä on mielestäni erittäin hyvä asia.. Nimittäin kirjoituksellani oli myös tarkoitus herättää keskustelua.. Itselläni tuo ongelma tosiaan ilmaantui aina silloin tällöin, varsinkin avauksissa.. Muutoin en löytänyt kyllä mitään valitettavaa polarisoiduista linsseistä.. Ja aina vaan parempi jos ne ovat sinulla toimineet..

Se mikä minusta on kiva kuulla että Jooseppi on löytänyt optikon ja he ovat voineet auttaa sinua aurinkolasi asiassa.. Nimittäin juurikin optikot ovat ne ketkä näissä asioissa pystyvät kaikista parhaiten auttamaan!

Ja vielä viimeiseksi, viestiketjun aloittajalle: ainakin Fenno Optiikka myy Oakleyn laseja.. Itse kävelin pari päivää sitten Ruoholahden kauppakeskuksessa heidän liikkeen ohi ja siellä ainakin oli kokonainen vitriini pyhitetty Oakleyn laseille..