Re: Asiaa opiskelijoiden tilanteesta - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäAsiaa opiskelijoiden tilanteestaRe: Asiaa opiskelijoiden tilanteesta

#480177 Ilmoita asiaton viesti

Mitä te jankkaatte samaa asiaa. On totta, että maailma epäoikeudenmukainen, koska jollain on mahdollisuuksia sellaisiin asioihin mihin toisilla ei.

Miksi ihmeessä opiskelijat on se ryhmä, joille alennukset pitää jakaa. On muitakin tarpeessa olevia kuten sairaanhoitajat, yksinhuoltajat, vammaiset, eläkeläiset jne.

Kaikkien näiden ryhmien keskuudessa on sekä varakkaita että varattomia; sairaanhoitajan puoliso voi olla optiomiljonääri, yksinhuoltaja voi olla perintömiljonääri, jne. Hyvin usein junioreille tai opiskelijoille tarkoitettu tuki meneekin rikkaille vanhemmille. Kaikkein korneinta on se, kun juniori tulee seuran maksamaan opetukseen ja optioisä kihoilee ilmaisia vinkkejä viiden metrin päässä.

Kun yhteen suuntaan kumarretaan niin toiseen pyllistetään. Alennuksen antaminen opiskelijalle edellyttää myös muiden huomiointia ja kun yhdelle annetaan alennusta, toiselta joudutaan ottamaan liikaa.

Mielestäni ainoa ’jotenkin oikeudenmukainen’ tapa alennusten kohdentamiseen on kulutusperusteinen, ei ryhmäperusteinen. Esimerkkinä Season Golfin aikasidonnainen hinnoittelu, jossa hiljaiseen aikaan päivällä saa palloja halvemmalla kuin primetime-aikaan. Tästä alennuksesta voi nauttia kuka tahansa eikä palveluntarjoajan tarvitse priorisoida asiakkaitaan sen mukaan, onko hän opiskelija, vammainen, vuorineuvos jne.