Re: Apua eri mailamerkkien valintaan???!! - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Apua eri mailamerkkien valintaan???!!

#319514 Ilmoita asiaton viesti

Menzin kirjoitti: (16.3.2007 9:09:34)
on hauska seurata miuten kauemmin harrastaneet ja vanhempi kaarti suhtautuu nykynuorten kehitykseen. yleensä nopeasti kehittyvät pelaajat ovat harrastaneet pallopelejä ja ovat muutenkin urheilullisia. tällöin myös golffikin on heille helpompaa. nämä jotka mouhoaa näistä positiivisista kehityksistä ovat vain vihreitä kateudesta, koska yleensä he ovat täysin lahjattomia ja täysin epäurheilullisia. mikään maila tai pallo ei ole pysynyt aikaisemmin kädessä. sit kun ottaa päähän muut niin sitten niuhotetaan muista asioista kentällä.

No nythän tänne on taas rantautunut todellinen pelimies! En ole tällaisena seniori-ikäisenä vielä törmännyt kirjoituksessasi mainitunkaltaisiin vihreisiin pelureihin. Sensijaan kaltaisiasi tapaa valitettavan usein. Vaikka itse aloitin 40:n ikäisenä, oli tasoitukseni kolmannella kaudella singelissä ja neljännellä se alkoi vitosella, eikä ole koskaan tuon jälkeen noussut korkeammalle.

Lähes kuka tahansa, jolla on jonkinlaisia liikunnallisia lahjoja voi laskea tasoitustaan nopeasti, iästä riippumatta. Yhdistelmä vanhuus, urheilemattomuus ja urheilullinen lahjattomuus ei ole tietenkään aivan parhaita yhdistelmiä aloitusvaihessa, mutta en ole silti havainnut, että juuri he kadehtisivat nuoria pelaajia heidän normaalin kehityksensä vuoksi.

Larry: Hommaa itsellesi sovitetut kunnolliset komponenttimailat. Hyvät komponenttimailat, jotka on asiantuntijan kanssa tehdyt ovat paitsi laadukkaat, mutta myöskin itsellesi sopivat.