Re: Aloittelijalle mailatietoutta perustasolta. - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetAloittelijalle mailatietoutta perustasolta.Re: Aloittelijalle mailatietoutta perustasolta.

#307272 Ilmoita asiaton viesti

Neljästä viimeisimmästä driveristani, tai no melkein viidestä olen kaksi ostanut summamutikassa mainosten perusteella, viimeisimmän kypsyttyäni kruunun etureunaan edellisen kanssa seurustelumme alkumatkalla ilmaantuneista rypyistä. Kaksi viimeistä ostosta on tallessa ja jälkimmäistä käytän pelatessani säännöllisesti.

Viimeistä edellisen ostin testattuani 4 erilaista driveria Paloheinän rangella, kun kauppaliikkeet olivat suhteellisesti sopivalla etäisyydellä.

4,5. on laskennallisesti viimeisin neljästä, joka tuunattiin monitoroinnin jäljiltä uudella varsi-installaatiolla. Sen kanssa parisuhteemme parani huomattavasti aikaisempaan hyvänpäivän ihastukseen verrattuna. Hajonta pieneni huomattavasti siitä, millainen se oli ennen pimppausta.

Sopimaton varsi voi vaikuttaa todella merkittävästi driverin aiheuttamaan reaktioon pallon liikkumisessa ja sitä kautta myös muuhun peliin heikon luottamuksen myötä. Toki heikko swingi on vielä pahempi tuholainen.

Jotkut ’game-improvement’-driverit on pohjassa lukevaa astelukua nostavampia ja antavat kehnommillakin osumilla pienempää hajontaa. Tietyt merkit ovat ainakin aikaisempiin malleihinsa lisänneet loftia jopa useita asteita. Kaiken maailman 9-pisteiset sweet spotit ja muut teknologiset ihmeet on pelkästään hyväuskoisten asiakkaiden höynäyttämiseksi lanseerattuja jippoja.

Liian iso lofti lisää puolestaan spinniä, joka syö metrejä ja nostaa pallon lentokaarta. Vaatimattomilla mailanpäännopeuksilla nostavampi lapa lähettää pallon paremmalla kulmalla taivaalle ja edesauttaa hajonnan pienenmisen lisäksi myös pituudessa.

Nää on sitten omia havaintoja ja lopputulokseen on varmasti välineitä enemmän vaikuttanut se, että olen oppinut swingaamaan paremmin – paljon paremmin.

Pitääkin tässä seuraavalla harjoittelukerralla kokeilla tuota #3:sta. Toivottavasti vieraissa käynti ei hyllytä nyt hyvin toimivaa rakastani # 4,5. 😉