Re: Aloittelija kaipaa apua - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista
#239328 Ilmoita asiaton viesti

Bosco kirjoitti: (13.6.2007 22:26:56)
Olisi hauskaa kuulla itseltäsi vähän taustaa. Omat svingiajatuksesi. Miten ne sattuvat yksiin kuvista nähdyn kanssa. Onko esikuvia tai svingi-idoleita? Tavoitteet pelillisesti ja svingin suhteen. Miten toimii pelitilanteissa. Missä mättää eli mihin toivoisit parannusta. Mikä on suurin ongelmasi.

Niin siis näistä kuvista näin itsekkin oman swingini ensi kertaa, oli muuten suht kuumottava hetki. Tota vikaa kuvaa lukuunottamatta olen positiivisesti yllättynyt. Alkuasento näyttää mielestäni hyvältä, samoin lantionkierto kuvassa bs:n puoliväli, mielipiteitä?

Mielikuvista sen verran, että enne kuvaamista kuvittelin, omaavani huomattavasti kauniimman ja puhtaamman swingin. Ennen Scoopin loistavaa kuva kollaasia osasin
kiinnittäää huomiota vain käsien liikkumiseen liian ylös, pään päälle bs:ssä.

Varsinaisia esikuvia tai swingi idoleita mulla ei ole, mutta oon pari kertaa ollu todistamassa +händärillä pelaavan pelaajan lyömistä ja se oli jotenki niin helpon näköstä, ei repimistä, ja toistettavuus oli ihan käsitämätöntä, että siinä ehkä mun idoli ja tavoite. Yksi tavote on myös ehdottomasti se, että sais sellasen swingin, että vois rangella lyödä vaikka 500 palloa i5:sella täydellä swingillä, nykyään noin reilun 100 pallon jälkeen alkaa tökkiä ja pahasti.

Parannusta ennen filmaamista, toivoin mailanpään nopeuteen ja toistettavuuteen. Suurin ongelmani on ehkä ollut, että usean hyvän osuman tuottaminen peräkkäin on ollut mahdotonta. Aika ympäripyöreä vastaus, mutta ei oikein muutakaan tule mieleen.

ts kirjoitti: (13.6.2007 23:34:38)
Toisaala oon kohtalaisen huolissani johi:n selän kestävyydestä, jos ei tuota hieman terveellisemmille reiteille saada.

Minä pidän myös selästäni, olis kiva kuulla tästä vähän enemmän.

Scoop kirjoitti: (13.6.2007 23:07:25)
No shit. Nyt vasta tajusin ettet välttämättä halua tsekkailla näitä julkisesti. Sano vain jos näin on, niin ilmoitan ylläpitäjälle, että deletoi tuon alla olevan viestini.

No ei todellakaan tarvitse, kiitos näistä!

Scoop kirjoitti: (14.6.2007 10:26:36)

johi kirjoitti: (29.5.2007 20:26:36)
hyvin osuessani tuotan mukavan drawn.

Tätä kovasti ihmettelen. Että miten tuolla tavoin ulkoa sisään kulkevalla swingillä irtoaa draw?

Joo ois ehkä pitäny mainita, että toi ranteitten tuominen pallon tasalle/taakse on muuttanu mun swingiä niin, että lyön nykyään fadea.

Ja bsw:n top

Huhhu, tää on aikamoinen shokki! Se oli jo pienoinen ylllätys, että maila menee bs:ssä niin ’ylös’ mutta tässä on kyllä nyt paljon pielessä. Eli siis ilmeisesti painopiste siirtyy väärään suuntaan ja pää jopa liikkuu vasemalle!
Vitsi ton ku äskö tätä kirjottaessa hogasin ni heti ylös tuolista ja ilmaswingailee peilin etee, heti tuli semmone ’ahaa’ elämys! Eli siis sitä painoo pitää siirtää ihan reilusti sinne oikealle jalalle/puolelle?? Mulla on selvästi ollu sellanen mielikuva, että mun pitää liikuttaa päätä vasemalle, jotta se pysyisi paikallaan!

No jokatapauksessa tulin siihen tulokseen, että nyt on kyllä proolle mentävä. Pelottaa, siis ensinnäki mistä mä tiedän, että se pro on hyvä, paras ei ois pahitteeksi? Entä kun se pro alkaa muokkaamaan mun swingiä, niin mitä jos siitä tulee sellanen, että en pidä siitä tai se ei toimi ollenkaan? Miten mä ylipäätään valitsen sen pron, suositelkaa!

ps. Ts käytkö koskaan valmentamassa porukkaa täällä pk-seudulla, olisin kiinnostunu susta, pistän s-postia?

pps. Kuka toi toinen heppu on?