Re: Aloittelija kaipaa apua - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
#239298 Ilmoita asiaton viesti

Ehkä paras neuvo voisi olla, että älä kuuntele läheskään kaikkea mitä täällä neuvotaan!

Paljon on ihan oikeata asiaa, mutta sekaan mahtuu 75 % sellaista saiberia ja muuta potaaskaa, että korvat ja silmät umpeen!

Ehkä hauskin asia näillä palstoilla on se, että paljon tiedetään asioista, mutta oikeasti ei osata itse lyödä palloa ollenkaan. Kyllähän jokainen osaa lukea kirjoista kuinka palloa pitäisi lyödä ja miten kunkin osa-alueen tulisi toimia.

Itse ehdotan seuraavaa. Ota joku tuttu, joka oikeasti tietää lyönnistä jotain tahi pro, joka kertoo suurimmat virheet lyönnissä. Tämän jälkeen alat niitä sitten karsimaan yksi kerrallaan… Ja jos tykkäät itse analysoida ja itse tiedä lyönnistä jotain niin ota lyönti kameralle ja vertaile sitten useampaan PELAAJAN svingiin. Siitä saa usein ihan hyviä ajatuksia, joita kannattaa kokeilla.

Mitä tulee pitkiin rautoihin, niin joskus eräs pro totesi minulle ’ Et voi siirtää painoasi noin nopeasti eteen (prässätä) kun lyöt pitkällä raudalla. Maila on pidempi ja siksi lyöntiä pitä odottaa hieman. Pallo pitää ikään kuin lakaista ilmaan’.

No tulipa mielenkiintoinen viesti! Olen kyllä itsekin saanut täältä paljon hyviä ajatuksia, mutta kaikkea ei kannata uskoa! Ja vielä totean, että tämä viesti ei ole suunnattu mitenkään edellä kirjottaneille!