Re: Alle puolet GC:n suorittaneista liittyy golfseuraan… - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäAlle puolet GC:n suorittaneista liittyy golfseuraan…Re: Alle puolet GC:n suorittaneista liittyy golfseuraan…

#429157 Ilmoita asiaton viesti

Ulkomaille kirjoitti: (16.3.2012 13:44:29)

2tenori kirjoitti: (16.3.2012 13:25:55)

Ulkomaille kirjoitti: (16.3.2012 11:29:50)

2tenori kirjoitti: (16.3.2012 11:17:41)
!

Nää yhen miehen protestit on aina hienoa, onneksi olkoon.

Siis mikään pakko ei ole kuulua golfseuraan, jos tyytyy käymään rangella ja semmosilla par3 radoilla mihin ilman jäsenkorttia pääsee.

Jos oikeille kentille mieli tekee, on syytä jäsenkortti olla. Hyvin yksinkertaista. Kaukoilu on sitten ihan toinen keskustelunsa..

Aivan!

Yhtä hyvin voidaan sanoa, että jos oikeille jalkapallokentille mieli tekee, on syytä jonkun seuran jäsenkortti olla. En itsekään ole koskaan potkinut Olympiastadionilla, tai edes Finnair-stadionilla (vai mikä se nyt onkaan).

Montaa lajia, kuten vaikkapa jalkapalloa, voi kuitenkin harrastaa myös muualla kuin ’oikeilla’ kentillä, jos saa tyydytyksensä lähinnä omasta kuntoilu- tai urheilusuorituksestaan, eikä siitä, millä kentällä sen tekee. Mutta tämä on tietysti hyvin henkilökohtainen asia.

Joissakin pay&play -urheilulajeissa kylläkin pääsee ihan osakeyhtiöiden omistamille kentille kuka tahansa. Näitä esim. keilailu, sulkapallo, tennis, kaupalliset punttisali Oy:t, jne.

Golf poikkeaa yllämainituista lajeista sen verran, että homma voi olla hyvin vaarallista jos ei tiedä mitä tekee. Tämän takia pitää käydä greencard kurssit, jossa nämä asiat käydään läpi. Myös jäsenkortin mukana tuleva vakuutus on edellytys oikealla kentällä toimimiseen. On myös vastuutonta lähteä kentille heilumaan ilman että yllämainitut asiat on kunnossa.

Missä sanotaan niin,että pelaajalla pitää olla joku vakuutus tai jäsenkortti päästäkseen pelaamaan oman osakeen pelioikeudella kentällä.
Jos ei tästä ole määräystä yhtiöjärjestyksessä ja pelaaminen estetään,niin silloin voi kyllä syyttäää osakkeen myyjää petoksesta.