Re: Ajatuksiani työryhmän esityksestä! - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäAjatuksiani työryhmän esityksestä!Re: Ajatuksiani työryhmän esityksestä!

#457685 Ilmoita asiaton viesti

flog kirjoitti: (21.9.2010 19:52:01)
Vaikka en Vihdin jäsen olekaan enkä muutenkaan ’lokki’ -porukkaa, niin miten hemmetissä sinä saat ihmisistä jotka maksavat golfkierroksista vaikkapa 50-60 euroa/kpl (oletetaan että pelaavat vain viikonloppuna) lokkeja? Jos pelaisin esim. 10 kierrosta vuodessa, en todellakaan haluaisi pelata niitä samalla kentälllä.

Tuohon täytyy sanoa ett, maguasia sano koira kun muniaan nuoli !

Itselläni on osakkeita siis ( hölmöyttäni ) aikanaan sitoutunut kahteenkin ’tosihienoon’ kenttään, joissa on 36 reikää / paikka + hyvät par-3set.

Silti olen VGC:n jäsen ja kaikkien eniten nautin pelaamisesta Vihdissä ja sen ilmapiiristä. Pelaan ab 90% kotimaankierroksista siellä pelkästään sentakia että siellä on minun mielestä paras Klubihenki ja porukka, sekä kenttä aina hyvässä kunnossa.

Toisaalta ehkä just siks siellä on niinhyvä henki ettei siellä ole liikaa ’paikkakuntalaisia’ kuppikuntia joihin saattaa olla vaikea päästä vieraana sisään.

PS Pelaan mieluusti myös aloittavien ja vähänpelaavien kanssa vaikka händärini on joskus ollut sitä luokkaa että samoilla numeroilla on jouduttu kertaamaa koulussa samaa luokkaa pariin kertaan.

Pelailen siellä missä on mukavaa, ja erehdyn joskus jopa vapaaehtoisena valvojaksikin !!