Nick Faldolle - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
#523112 Ilmoita asiaton viesti

Nyt minun on kyl kommentoitava. Peltomainen kenttä minulle tarkoittaa sitä, että kentällä on huonosti hoidettua aluetta ja eripituista sattumanvaraista pöheikköä siellä täällä ja kuoppia ja sellaista alkukantaista. Tällaisia on aika vähänkin tällaisia kenttiä, mutta hyvinhoidettu Ringside ei ole peltoa todellakaan.

Mutta sitten minun on suorastaan ihmeteltävä mitä Nick F tarkoitat runsaalla edestakaisella sahaamisella.1-2-3-4 täysin saumattomia. 5:lle pieni meno turvallisesti.6-7 pisin matka.sitten varsin saumatonta. 10 väylä alkaa klubitalon takaa, tämä käytäntö on normaalia. 10-11-12-13-14-15-16-17-18 täysin ilman sahaamista!!

Minä olen ainakin kiertänyt paljonkin muita kenttiä ja Ringsiden sahaus ei kyllä ole käytännössä totta. Olisko layoutissa joku virhepäätelmän mahdollisuus. Jotenkin en voi uskoa että olet ollut Rinkussa… Peltomaisuuden ymmärrän sillä tavalla sinun mielipiteenäsi että siinä sinulla peltomaisuudella on merkitys laakeana tasaisena kenttänä ja sikäli käytät (mielestäni) väärää termiä.Oikea termi olisi ’hyvin tasainen’, ehkä!!, mutta sitten se sahaaminen… sehän on …on erittäin pientä…tämä nyt vain on niin. Tämä ei ole mielipide!

Mutta etten ole yksipuolinen voin toki sanoa, että kentät ylipäänsä ovat aika hyviä Suomessa.

Ainiin, hän joka kehui Kastelholman kenttää…Juu, on tosi upea, siis tosi hieno juu juu, ehkä tosiaan miellyttävin missä minäkin oon ollut Suomessa, mut Rinkku kokonaisparas. Ahvenanmaalla kun ei yleensä asuta.