23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Paras golfkenttä

Etusivu Foorumit Yleistä Paras golfkenttä

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Mielestäni kokonaisparas golfkenttä, jossa olen ollut on Ringside Espoossa. Se on erittäin kaunis kenttä. Hyväkuntoinen.Erittäin miellyttävä pelata. Haastava.Erilaisia väyliä. Kaunis klubirakennus.Hinta-laatusuhteeltaan huikeasti parempi kuin kalliimmat lähinaapurinsa.Hyvä harjoitella ym.Minä olen ollut monillakin golfkentillä ja se nyt vain on niin että Rinkku on hieno! Muutamat peltoiset sekaiset kentät Suomessa ovat jättäneet hiukan huonon jälkimaun ja toisaalta onhan sitä upeita (muitakin) kenttiä, mutta…no niin olen jo puhunut!

    AuraGolf kenttänä viehätti. Sai draivata, mutta tammien takia piti myös käyttää järkeä. Ja kenttä tietenkin erinomaisessa kunnossa niinkuin nyt lähes kaikki hoidetut kentät. Aivan upeat puitteet klubitaloa myöten……ja mikä sauna!

    Ainoa miinus on hinta: 50 euroa kierros eli minun kolmen kierroksen setti oli 150 euroa + muut kulut.

    tawast golf on tällä hetkellä paras kenttä jolla olen pelannut! osa väylistä on oikein todella upeita ja tyhmiä väyliä ei löydykään! griinit on saatu hankalan kevään jälkeen ihan kivaan kuntoon, ja klubitalo on kerrassaan upea! palvelu on ystävällistä ja muutenkin seuran jäsenten henki on hyvä! on upeata olla sellaisen seuran jäsen, ja väitän etten nyt vedä lainkaan kotiinpäin!

    Pitää sanoa että paras golfkenttä on Ålands golfklubben. Sitä parempaa ei suomesta löydy. Olen kerran pelannut siellä ja voin varmuudella sanoa että se on suomes hienoin ja muutenkin paras golfkenttä.

    Kyllä itse pelaan mieluiten Suomessa Talia. Kenttä ei ole pitkä, mutta ei mikään aivan lyhytkään.

    Kenttä on kaunis puistokenttä keskellä Helsinkiä. Kenttä on yleensä on erittäin hyvässä kunnossa. Lisäksi klubitalo ja sen ympäristö on hieno.

    Jos onnistut saamaan talialisia ryhmääsi sinua onnisti, koska heidän kanssaan on mukava pelata. He ymmärtävät golfin päälle ja tietävät miten kentällä liikutaan ja mitä siellä tulee tehdä. Todella mukavaa peliseuraa.

    Nimetön

    Onhan se ihan hyvä kenttä tuo ringside. En ole kaikkia suomen kenttiä kiertänyt niin en voi varmasti sanoa kuin oman kokemukseni, mutta kyllä se Tawast golf on varmastikin ainakin yksi parhaista ellei paras. Ringsiden paras puoli taisi olla uusimman fore lehden kannessa =))

    Oops, You did it again. Taisi Arilta päästä sammakko suusta. Valitettavasti, parhaalla tahdollakaan, Ringsidea ei voi sanoa parhaaksi golfkentäksi.

    Peltoiset kentät jättävät huonon jälkimaun sinulle. Minun mielestäni Ringside, jos joku on peltomainen kenttä. Lisäksi tsekkaa kenttäoppaasta Ringsiden lay-out. Voiko enempää edestakaisin sahaamista golf-kentällä harrastaa. Vertaa vaikka muihin lay-outeihin. Eipä siinä mitään, sillä siellä voi harrastaa golfia mikä on pääasia.

    Ringside on kohtuullinen kenttä joka on yleensä hyvässä tai kohtuullisessa kunnossa.

    Olen pelannut useampia kierroksia Ringsidessa ja tänä kesänä onnistunut kiertämään parikymmentä eri kenttää Suomessa.

    Hyviä loppukesän pelejä Ringsideenkin.

    Nyt minun on kyl kommentoitava. Peltomainen kenttä minulle tarkoittaa sitä, että kentällä on huonosti hoidettua aluetta ja eripituista sattumanvaraista pöheikköä siellä täällä ja kuoppia ja sellaista alkukantaista. Tällaisia on aika vähänkin tällaisia kenttiä, mutta hyvinhoidettu Ringside ei ole peltoa todellakaan.

    Mutta sitten minun on suorastaan ihmeteltävä mitä Nick F tarkoitat runsaalla edestakaisella sahaamisella.1-2-3-4 täysin saumattomia. 5:lle pieni meno turvallisesti.6-7 pisin matka.sitten varsin saumatonta. 10 väylä alkaa klubitalon takaa, tämä käytäntö on normaalia. 10-11-12-13-14-15-16-17-18 täysin ilman sahaamista!!

    Minä olen ainakin kiertänyt paljonkin muita kenttiä ja Ringsiden sahaus ei kyllä ole käytännössä totta. Olisko layoutissa joku virhepäätelmän mahdollisuus. Jotenkin en voi uskoa että olet ollut Rinkussa… Peltomaisuuden ymmärrän sillä tavalla sinun mielipiteenäsi että siinä sinulla peltomaisuudella on merkitys laakeana tasaisena kenttänä ja sikäli käytät (mielestäni) väärää termiä.Oikea termi olisi ’hyvin tasainen’, ehkä!!, mutta sitten se sahaaminen… sehän on …on erittäin pientä…tämä nyt vain on niin. Tämä ei ole mielipide!

    Mutta etten ole yksipuolinen voin toki sanoa, että kentät ylipäänsä ovat aika hyviä Suomessa.

    Ainiin, hän joka kehui Kastelholman kenttää…Juu, on tosi upea, siis tosi hieno juu juu, ehkä tosiaan miellyttävin missä minäkin oon ollut Suomessa, mut Rinkku kokonaisparas. Ahvenanmaalla kun ei yleensä asuta.

    Eikös se kuulu jo Ruottille :-). Ainakaan SUOMEA eivät osaa (luetaan viitsi) puhua siellä.

    Paras kenttäarvio kun vaihtelee pelaajan tasoituksen mukaan mutta tässähän kysyttiin vissiinkin mielipidettä joka voi edelleenkin olla jokaisella ihka oma, eikä siihen toinen voi sanoa, että eipäs ole tuo paras vaan tää mun valinta on paras (huh). Muistakaa ne tyttäret ja äidit.

    Itse armottomana slaissaajana pelaisin mielelläni kentällä johon kyseinen lyönti mahtuu :-).

    Niin kuin joku mainitsi paras kenttä vaihtelee händärin mukaan. Noin 10 vuotta sitten Rinkku oli kotikenttäni ja silloin se oli minulle ehdottomasti paras jo sen vuoksi, ettei tarvinnut raahata mukana kuin puolibägillistä palloja. Muille kentille tarvitsi mukaan koko bägillisen.

    Ringside muka helppo? Alussa olevalle harrastajalle järjellinen pelipaikka, ei rankaise heti jokaista vähän sivuun mennyttä lyöntiä. Mutta nyt kun sitä yrittää pelata parin pintaa, niin todella haastava kenttä, varsinkin, jos liput on vähänkin hankalissa paikoissa. Alle 80 tulokseen joutuu pelaamaan hyvää golfia.

    Mielummin avaria peltokenttiä, kuin umpiskugessa olevia rännejä, joissa pallo katoaa heti kun lyöt parimetriä väylältä sivuun.

    Kyllä Nick Faldo tarkoitti peltomaisella kentällä sitä, että kenttä on kuin pellolle tehty. Ei korkeuseroja ja avointa maastoa.

    Ja toiseksi: kyllä siellä sahataan eestas. Aivan samanlaisesti kuin Aura golfin 9-11 väylillä. Tilaa vaan on enemmän. Sahaamisen haittapuolena on ikuiset FORE! huudot joka ilmansuunnasta. ERG:ssa on vaan tilaa enemmän kuin AG:ssa.

    Itse pidän kyllä ko. golfkentästä ja olen siellä tulostakin saanut aikaiseksi. Miellyttävä kenttä jota ei kannata pilata fanaattisella kotiinpäin vedolla.

    Juu, kyllä luulen että yleisessä termistössä Rinkku on nimenomaan peltomainen kenttä… Ok kunnossahan se on ja ihan kiva. Mutta mielestäni sijainti on sen paras puoli.

    Vaikka omaa kotikenttäänsä on vaikea arvioida, niin mielestäni Nordcenterin molmemmat kentät ovat suomen parhaimmistoa sekä lay-outin että yleensä loistavan kuntonsa puolesta.

    ÅÅlannissa erityisesti Slottsbanan miellytti myös kovasti. Maisemallisesti molemmat kentät erittäin upeita, pelillisesti Kungsbanan ei juuri säväyttänyt. Slottsbanan kuuluu silläkin saralla parhaimmistoon pelaamistani kentistä (n. 30).

    Nyt mä tajusin mitä se sahaus tarkoittaa kun mietin sahausvastauksia…mun ajatuksissani oli vain että väylältä toiselle siirtymiset on selviä ja mutkattomia ettei tarvi siirtyä mutta nyt ymmärrän. Sehän tarkoittaa sitä, että toisten väylien lyönnit saattaapi tulla omalle väylälle. Juu…, mutta olen jo niin hyvä, että nykyään pysyn omalla maallani. Sori, en muistanut. Minulla tuo tulee eteen silloin kun etsin pelikaverini palloa!Mutta tähän ongelmaan on ratkaisu: Pelaa Keimolan A-rata niin muut radat tuntuu aina niin selviltä!

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: Paras golfkenttä

Etusivu Foorumit Yleistä Paras golfkenttä