Liikahtanut, mutta vasta pelaajan saavuttua pallon läheisyyteen. - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPallo tuulen tai vastaavan liikuttamanaLiikahtanut, mutta vasta pelaajan saavuttua pallon läheisyyteen.

#292362 Ilmoita asiaton viesti

Paikallaan olevan pallon epämääräinen liikkuminen tuli vastaan parikin kertaa toissapäivän kierroksella, kun menin palloni luo.

Sairastuneessa väylänurmikossa oli aika paljon ruohontupsuja ja reikiä. Pallo oli pysähtynyt ruohon tupsuun, mutta lyöntiä suunnitellessani se liikahti parisen milliä tai puoli senttiä riippuen siitä, miten vahvaan tupsuun se nojasi.

Omasta mielestäni en tehnyt mitään, mikä olisi normaalitilanteessa voinut palloa liikuttaa, mutta se kuitenkin liikahti ennen lyöntiä, eikä kellahtanut takaisin siihen, missä oli ennen liikahdusta. Maila ei ollut maassa tai koskettanut palloon ennen lyöntiä. Toisella lyönnillä pallo liikahti pari milliä taakseviennin aikana, vaikka mailan radalla ei ollut mitään, joka olisi voinut liikahtaa ja liikuttaa palloa. Tuulta ei ollut kuin nimeksi.

Harkkakierroksella en rankkua kirjannut, mutta jäi askarruttamaan, olisiko sääntöjen mukaan kuitenkin pitänyt.

Pallon liikkuminen oli päättynyt, ennen kuin olin aloittanut lyönnin, joten en pelannut liikkuvaa palloa, josta rangaistuksen saisi riippumatta siitä, mitä tätä ennen oli tapahtunut.

Ollaanko samoilla linjoilla?