Lämmittelevistä juomalaaduista - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista
#249009 Ilmoita asiaton viesti

Pakko itsekin alkaa saivartelemaan, vaikka totta toinen puoli:

Jack Daniel’s ei taasen ole Viskiä (Whiskey), eikä Whiskyä, eikä edes yleisesti kuviteltua Bourbonia, vaan Tennesseeviskiä 😉

Noh, Viskiksihän se tietysti luokitellaan, mutta tuo on tarkempi yleisesti käytössä oleva virallinen nimitys. Epävirallisia nimityksiä on muunmuassa oma käyttämä nimikkeeni: Amerikkalainen kamalan makuinen pontikka, jota jostakin käsittämättömästä syystä kutsutaan Viskiksi (Whiskey), Bourboniksi, tahi Tenesseeviskiksi. Ja vielä käsittämättömämpää on, että jotkut vielä sitä arvostavat. Ja kaikkein käsittämättömintä on että jotkut sitä juovat. Yäk !

Toisaalta miljoona kärpästä ei voi olla väärässä. Viihtyväthän jotkut minunkin seurassani, notta onhan niitä ihmisiä pilvin pimein, jotka mielestäni eivät oikein tiedä mitä laatu tarkoittaa…

Four Roses taasen on Bourbonia (eli Kentuckyviskiä, vaikka ei sieltä päin olekkaan, kun muistaakseni on Kanadalaista). Tosin Kanadalasetkin Viskit kelpuutetaan muistaakseni nykyään jopa Whiskyksi, jonka logiikkaa en kyllä ymmärrä lainkaan.

Noh nippelitietoa tiettykin, mutta liittyy lämmittelyyn ennen kierrosta, oleelisesti. Onhan se nyt tärkeää, lämmitelläänkö Viskillä (Whiskeyllä), Whiskyllä, Bourbonilla (Kentuckyviskillä), Tenesseeviskillä, vaiko Amerikkalaisella Tenesseeviskiksi kutsutulla pontikalla ! Johan tuossa jo vähemmästäkin vetäisee avauksen kainaloon outtiin, normin veteen päätyvän pushslicen sijaan jos noita alkaa miettimään, eikä terminologia ole selvä alkulämmittelyssä !

Tarkkana kuin porkkana, noiden alkulämmittelyjen kanssa. Lämmittely on tärkeä asia ! Meinaan tällainen lämmittely.