Kulloon TJ Sari Puusaarelle - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäBoikotti-Adressi!Kulloon TJ Sari Puusaarelle

#366628 Ilmoita asiaton viesti

Hyvä Sari!

Tuo siis ei ole vain kirjeen aloitus vaan kannatuksen osoitus.

On hienoa nähdä, että

a) myös palveluja tarjoava puoli lukee palstaa, eikä tuijottele vain omaan napaansa

b) tämä palvelun tarjoaja jaksaa vastata kaikille näille nimimerkin takaa huutajille (kuin myös allekirjoittanut). Asiallisesti.

Mutta olisihan se kiva nähdä jonkin kentän debet ja credit joskus… …ymmärtäisivät kaikki sitten, että miksi A-kentällä GF maksaa 20;- ja B-kentällä 100;-. Ja miksi joku ostaa golfosakkeen. SE olisi kiva tajuta. Eikös osakkeen pitäisi tuottaa omistajalleen osinkoina ihan vanhaa kunnon rahaa? Golfosakkeen omistaja SAA OSTAA halvemmalla pelioikeuden. Sekö on sitten se tuotto? Kyllä saa aika kauan elää (ikuisesti), että saisi omansa pois… Korjatkaa, jos olen väärässä.

Ja ettei ihan offari olisi, niin työntäkää se teidän boikottiadressi nyt jo iso-äitinne kukkaruukkuun. Boikotoikaa kukin miten haluatte, mutta jos ei närvi riitä ottamaan yhteyttä kilpailuviranomaisiin mahdollisten kartelli epäilyjen tiimoilta, niin ’samalla asialla’ olevien värvääminen tämän saitin palstalla on kyllä todella ala-arvoista.

Jos joku uhaluaa kiertää samojen naamojen kanssa samaa kenttää vuodesta toiseen ja haluaa taata tämän GF:tä nostamalla, niin ihan vapaasti. Klubilla voikin sitten kertoa sen jutun jonka paikalla olijatkin osaavat jo paremmin =)

Kierretään kenttiä – jaetaan rahaa tasaisesti ympäri Suomea – NAUTITAAN PELISTÄ, ei kärsitä oheis sälätyksestä!

Huhhuh, tuli ihan kuuma…