Kausi lähes ilmaiseksi. Vinkkejä: - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäNäin säästät rahaa!Kausi lähes ilmaiseksi. Vinkkejä:

#366295 Ilmoita asiaton viesti

Vielä muutama vinkki säästäjille : käyt sitten aina klubilla saunassa ja pesulla sekä tietty paskalla. Johan säästyy oman sähkökiukaan kivet sekä Kwh/h ja omat rahasi säästyvät. Klubin Wc-paperi Serla pyyhkii paljon paremmin ja pehmeemmin kuin Lidlistä ostamasi oma paperi. Ja muista toki käyttää sampoota ja nestesaippuaa kunnolla ! Kun klubilla peset ja saunot 3-5 krt /vko niin johan tilisi kasvaa.

Seuraa myös tarkaan klubin kahvion kahvimäärää. Hyvin useasti saat viimeiset kahvipisarat ja viimeiset sämpylät illalta lähes ilmaiseksi. Nehän muuten kaadetaan lavuaariin tai heitetään roskiin.

Varma konsti on myös tarjota aina 20-30 sent. liian vähän rahaa kahvista ja sämpylästä sekä todeta siihen, että saako tuolla jo. Enempää ei muka ole !

Pelatessa sitten kaivelet joka ojan ja lammen pallo-ongella , jos löytyisi vaikka muutama Pro V1x. Ja tottahan kierrät aina kieppisi aloittelijoiden jälkeen ja otat heidän tiiauspaikalle jättämänsä tiit itsellesi. Ne unohtuvat aika usein, jos aloittelija vaan saa onnistuneen avauksen aikaan.

Mailasi peset aina klubilla ja pyyhit sitten kanssa klubin pyyhkeisiin. Siinäkin säästät hurjasti kauden aikana omaa vesilaskuasi ja golfpyyhkeistäsi.

Rangella kyttäät aina , jos vaan joku lopettaa aikaisemmin ja jättää palloja paikalleen. Siihen sitten syöksyt kuin paraskin korppikotka saaliille ja vetelet autuaasti 10-15 ylimääräistä draivia samalla onnitellen itseäsi naapureille, että kumma kuin joku jättää palloja lyömättä, No.mullehan ne kelpaa:)

Skinejä pelaat sitten vain aina scratchinä et missään tapauksessa hcp:llä tai tasoituksellisena reikäpelinä. Aina kyttäät pelikaveriksi sitten itseäsi huononomman pelaajan ja rahat otat sitten heti 18.r griinin ulkopuolella. Ettei vaan kaveri pääse luikahtamaan autolle ja karkuun ! Kyllä tuollei saat itsellesi varmaan 50€ ylimääräistä kaudessa taskuusi.

Yhteiset pelireissut sitten aina kuljetaan kaverin autolla ja toteat siihen, että jos maksan sitten myöhemmin kauden aikana. Et sitten vahingossakaan ota kaveriin yhteyttä viimeisen kisakuukauden aikana ja kaikkihan maksut unohtuukin sitten uuden kauden alkaessa.(vanhenemissääntö). Tuolla tavalla säästät hienosti bensamaksuissa jo varmaan 300€ taksin hinnoittelulla.

Niin… nythän seuraavan kauden maksut on jo melkein tienattu 🙂 Kuka vielä väittää, että golf on kallista.