HERRANEN AIKA SANOO RINGO - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKahvikuppi sitten vain 1.20 e!!!HERRANEN AIKA SANOO RINGO

#358056 Ilmoita asiaton viesti

Jo reilusti yli sata vastausta pikku provosoituun ehdotukseeni. Se osoittaa, että moni tuntee maksavansa kahvikupista ja ilmeisesti klubiravintolan palveluista liikaa, jotkut taas eivät.

Koko asia on kuitenkin periaattessa kuluttajakysymys. Olemmeko – niin kuin suomalaiset yleensä ja ainakin ennen olivat – valmiita maksamaan mitä tahansa mistä tahansa. Jos esim minä jostain 80-90-luvulla valitin , niin ainakin oma vaimoni valitti siitä että kehtasin kohdella myyjää epäasiallisesti. Vaikka tuote oli mitä oli.

Miten ihmeessä useat teistä ovat valmiit hyväksymään sen että kahvikuppi on klubillanne kallistunut muutamassa hassussa vuodessa n 100% ja ylikin? Ja kyse ei ole edes laadunparantumisesta, vaan siitä samasta Juhlamokasta kuin ennenkin eikä Cafe Lattesta Helsingin pintapaikassa (jota en myöskään osta). Tottakai golfavintoloilla on ongelmansa lyhyen sesongin suhteen, mutta voihan nenä jos saisin omalta klubilta sen kahvin + hyvän kinkkusämpylän samaan hintaan tai vaikka vähän kalliimmallakin kuin esim. Espoon keskukssessa olevasta pikku kuppilasta – 2.20! Eikä ole mikään huoltoasaema, joka nettoaa (tai ei) bensalla. Silloin ei termosta tarvittaisi klubilla, eikä omia sämpylöitä. Ja itsehän klubiravintolan pitäjä on ammattinsa valinnut – minä en sitä tue maksamalla ylikorkeita hintoja.

Onneksi löytyy hyviä poikkeuksia: Porvoon Golfissa kahvi maksoi viime kesänä euron, Kytäjällä sai aivan loistavan kotilounaan salaattipöytineen hintaan alle 8 euroa, joskus oli meidänkin klubilla kahvi+torttutarjous kympillä (siis markoissa).

Jos minä olisin klubiravintolan pitäjä, niin houkuttelisin väkeä hyvillä tarjouksilla – sehän on tämän päivän arkea (ollaan siitä sitten mitä mieltä tahansa).

Tämä näin äkkiä vastauksena, kiitos kaikille jotka ovat asiasta kiinnostuneet. Kuluttajan asialla

Ringo

(vain tyhmä rumpali)