Vastaa aiheeseen: Golf-kentän taloudellinen pohja - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolf-kentän taloudellinen pohjaVastaa aiheeseen: Golf-kentän taloudellinen pohja

#820965 Ilmoita asiaton viesti
PG

Parti: Yksinkertainen on aina paras ja suorin ratkaisu. Hyvässä pelissä on yksinkertaiset säännöt. Kaikki monimutkaisuus ja poikkeukset tulevat siitä kun alkuperäistä ideaa lähdetään muuttamaan jostain syystä. Yleensä nämä syyt ovat ristriidassa pelin alkuperäisen idean kanssa.

Näistä asioista olen samaa mieltä Partin kanssa. Hyvässä pelissä on yksinkertaiset säännöt. Kaikki monimutkaisuudet ja poikkeukset ovat tulleet siitä, että alkuperäistä ideaa (pelaat joko omalla pelioikeudella tai green feellä) on lähdetty muuttamaan.

Alkuperäiseen ideaan ei yleensä ole kuulunut vuokralla pelaaminen. Ei ainakaan sellainen, jossa pelataan vuokralle antajaa halvemmalla. Tilanteen tervehdyttämiseksi kaikki tällaiset vuokrapelioikeudet tulisi imuroida pois markkinoilta ja ottaa gf- käyttöön. Taksat sellaisiksi, että yli 20 kierrosta pelaaville osakaspelaaminen olisi halvin tapa pelata (siis varsin matala gf). Pienen alennuksen antavat kymppi- ja 20- kortit eivät systeemiä vielä liian monimutkaiseksi tekisi.