Vastaa aiheeseen: WHS-tasoitusjärjestelmä 2020 - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötWHS-tasoitusjärjestelmä 2020Vastaa aiheeseen: WHS-tasoitusjärjestelmä 2020

#1307355 Ilmoita asiaton viesti

ooooo: Arvoisa gloffare sinua ohjeistettiin pysymään sadassa sanassa niin kuin joku määrätyn luonteenpiirteen omaava henkilö sinua ohjeisti niin oletko sinä jo oppinut laskemaan sataan kun minulta meni sata sanaa jo puolessa välissä edellisessä viestissä joten koskeeko tämä sata sanaa vain sinua mutta ei jotain toista omasta mielestään toisia älykkäämpää tai taitavampaa pelailijaa
Onneksi olen pallonkin lyömisessä vain aloittelija vieläkin ja täysin tietämätön säännöistä mutta onnekseni luulen joskun huomaavani itse että olen täysi typerys ja kun en huomaa niin minua ohjeistetaan kotona.

Suosikkikirjailija, Jari Tervo, tyylinen kirjoituksesi laittoi miettimään mainitsemaasi viestien sadan sanan rajaa. Mikäli sortuu tietämättään kirjoitusvirheeseen, montako sanaa lasketaan seuraavasta kontekstista riippuvasta kirjoitusvirheestä: Pohjanhovi ja Pohjan hovi?

Yleisesti harmittaa tämä WHS-hässäkkä. Gamebook-aplikaatio on hyvä useasta eri syystä ja käytän sitä mielelläni. Käytän sitä mielelläni siinäkin tapauksessa, että tasoituksen lasku olisi suoraviivainen, helposti ymmärrettävä ja ”päässä” laskettava ilman päiväkertoimia tms. Epäilen, että perusgolftallaajat on se taho, joka on himokkaasti halunnut tarkempia ja tarkempia tasoituslaskentoja. Uskon myös, että päättävät henkilöt ovat tietoisia aplikaatiokehitykseen liittyvistä aikataulu- ja kustannusylitysriskeistä. Perusgolfaajan narina tasaantuu vuoden kuluessa. Tasoitusjärjestelmää viilataan taas muutaman vuoden kuluttua. Mihinkähän suuntaan golfaajat haluavat tasoituslaskentaa tulevaisuudessa ohjata ja onko sillä merkitystä?