Vastaa aiheeseen: Hillside Golf konkurssiin – Löytyykö uusi yrittäjä? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHillside Golf konkurssiin – Löytyykö uusi yrittäjä?Vastaa aiheeseen: Hillside Golf konkurssiin – Löytyykö uusi yrittäjä?

#1306536 Ilmoita asiaton viesti

Nostetaanpa vanhaa ketjua.

Hillside Golfia pyörittää tänä vuonna toista vuotta HillBilly Golf Oy. Kausipelioikeuden hintaa on nyt nostettu 495 > 595€, mikä lieneekin oikeampi hinta kahden kentän kausipelioikeudesta. Jännä nähdä, vaikuttaako tämä kentän pelioikeuksien kysyntään.

Kenttäyhtiö mainostaa myös:

Kausipelioikeus Plus 695 €

Kausipelioikeus Plussalla pelaat yhteistyökentillä 25 eurolla ja saat tuoda vieraasi pelaamaan 5 euron alennuksella. Myös muita etuja luvassa.

Ryhdyin etsimään lisätietoa näistä yhteistyökentistä, ja löysin seuraavan uutisen:

https://www.hillsidegolf.fi/Uutiset/?blog=2055

Komeasti on tuossa uutisessa kuusi kenttää listattuna. Alkoi vähän kiinnostamaan, millaisia yhteistyösoppareita HillBillyn pojat ovat näiden kenttien kanssa sopineet. Koska St Laurence on minulle listan kentistä tutuin, otin sinne yhteyttä ja kysyin asiaa.

Sain St Laurencesta selväsanaisen vastauksen. Mistään yhteistyöstä ei ole sovittu, vaan HillBillyn pojat pyrkivät ostamaan Golfpisteellä myynnissä olevia St Laurencen pelilippuja ja myyvät niitä sitten edelleen HillSiden caddiemasterin tiskiltä.

Minusta tämä esimerkki kertoo, että HillBillyn kaverit eivät pelaa reilua peliä. Yhteistyösopimuksesta puhutaan, mutta tämä toimintatapa ei ole yhteistyötä kahden kentän kesken, vaan jotain muuta. En jaksanut selvittää enempää, mutta veikkaan että parin muunkin kentän osalta (Hirsala ja Tawast) on täysin samalla tavoin; HillBillyn kaverit ostavat pelilippuja ja myyvät sitten niitä Hillsiden tiskiltä eteenpäin.

Ihan mielellänin kuulisin HillBilly Golfin herroilta itseltään, miten moraalisena he kokevat tällaisen ”Kausipelioikeus Plus” paketin markkinoinnin, ja kokevatko että tällainen touhu on reilua näitä ”plussakenttiä” kohtaan.