Vastaa aiheeseen: Talma - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTalmaVastaa aiheeseen: Talma

#1267288 Ilmoita asiaton viesti

Niin tuota jos olet juuri aloittanut golfin, niin oletko tosiaan kiertänyt jo kaikki ”Etelä-Suomen” ranget?:) Hieman epäilen tuota, itse kun olen pelannut hieman vajaa 12 vuotta, niin en ole vielä ihan kaikkia ehtinyt kiertämään.

Mielipiteensä voi toki avoimesti kertoa, jokaisella se yleensä on hieman erilainen. Mikäli ei ole laskeutuvia lentokoneita Talmassa huomannut, on jonkin sortin kuulo/näköongelma. Toinen lentokoneiden bongaamiseen sopiva kenttä on Kotojärvi.

Mitä tulee ruohorangeen, niin Suomessa ne valitettavasti on melkoisia perunapeltoja, varsinkin aikaisin keväällä. Tuohon aikaan Talmassakin lyödään kyllä ihan matolta perinteiseen tyyliin. Huonolla ruohorangella ei helposti saa hyvää paineosumaa palloon, toisin kun matolta.

Sen verran pitää kehua Talmaa että perille menee ihan asiallisen kuntoinen asfaltoitu tie. Tosin siihenkin on joku keksinyt erityisen korkean hidasteen, veikkaan että jollain matalammalla urheiluautolla tulee jo osumaa. Yleensä nämä hieman sivussa olevat kentät kun on huonokuntoisen kinttupolun päässä.

Niin ja aloittelijalle tiedoksi, ne väyläopastetaulut on suuntaa antavia, todelliset etäisyydet voi heittää helposti 10-15 metriä, riippuen tiiauspaikasta.