Vastaa aiheeseen: Golfpiste.com - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolfpiste.comVastaa aiheeseen: Golfpiste.com

#1264685 Ilmoita asiaton viesti

Niin pakollinen vakuutus on yleensä laissa määrätty, tässä golfin osalta sitä ei ole laissa määrätty. On vain tällainen hyvin erikoinen käytäntö, eli jos Suomessa haluaa golfia pelata tasoituskelpoisella kentillä, niin pitää olla golfliiton pakkojäsen ja siihen on jostain syystä paketoitu tämä vakuutuskin. Ei tällaista vastaavaa mallia ole tietääkseni missään muualla maailmassa. Ihmettelen että ei ole asiasta enempää esim. julkisuudessa käsitelty. Ottaen vielä huomioon mitä kaikenlaisia sotkuja itse liitossa on menneinä aikoina ollut. Onkohan lajivakuutus edes kilpailutettu? Meidän ”sitoutumattomien” pelaajien pelaamista on yritetty vaikeuttaa täysin häikäilemättömien keinoin takavuosina.

https://www.kkv.fi/ratkaisut-ja-julkaisut/ratkaisut/arkisto/2012/muut/31614.00.002010/

Tässä nyt on sellainen poikkeus, että ulkomailla asuvat ilmeisesti saavat pelata Suomessa käydessään ilman jäsenyyttä/vakuutusta. Itsellä on ainakin ollut vieraita täällä käymässä ja kentälle ovat päässeet pelimaksua vastaan. Tasoitusta on kysytty, mutta ei muuta.

Eli mikäli haluaa eroon golfliiton maksuista ja pakkovakuutuksesta, pitää muuttaa pois maasta.:) Rangelle sentään pääsee ilman jäsenyyttä, eiköhän tuokin vielä jossain vaiheessa yritetä kieltää.