Vastaa aiheeseen: Tiiauspaikkojen numeromerkinnät - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTiiauspaikkojen numeromerkinnätVastaa aiheeseen: Tiiauspaikkojen numeromerkinnät

#1252146 Ilmoita asiaton viesti
KL1

Ja kun mentiin tälle OT-puolelle niin tässä vielä yksi tiipaikkoihin liittyvä. Kotiseura ilmoitti juuri että mestiksissä me yli 60-vuotiaat pelaamme siniseltä tiiltä (tai mitkä numerot niissä nyt ovatkaan). Kun olen melko pitkälyöntinen (näillä keleillä noin 220-250 m) mutta kehno lähipelaaja, tämä on kuin olisi kulmahampaat viety suusta. Nyt drivet siniseltä tulevat juuri sille nono-etäisyydelle 50-80 m eli pitää pelata rauta-3 -avauksia ja samalla menettää tuo pituusetu. Pitäisikö mennä M50-sarjaan joka (vielä) pelataan keltaisilta, vai M60 -sarjaa pelamaan tätä pitch-and-putt -golfia vai jäädä kotiin?

Olisiko sellainen vaihtoehto lainkaan mahdollinen, että ryhtyisit harjoittelemaan lähipeliä? Tai sitten vain tyydyt kohtaloosi ja pelaat M50-sarjassa keltaisilta.

Tai sitten jäät kotiin. Sekin on vaihtoehto ja monet tekevät niin uskoessaan, etteivät pärjää kilpailussa.

P.S. Pitkillä draiveilla ei kukaan ole koskaan voittanut yhtään golfkilpailua. Aina siihen kylkeen on tarvittu onnistumisia myös muilla golfin osa-alueilla.

P.P.S. Meillä siniset ja keltaiset ovat aika usein samassa tiiboksissa eikä kentän kokonaispituus lyhene kuin noin 450 metriä sinisiltä pelattaessa. Tietenkin kentän layout vaikuttaa asiaan, mutta ainakin meillä pitkälyöntinen saa sinisiltäkin pelattaessa vahvaa etua.