Vastaa aiheeseen: Vantaan Golfpuisto vastaa - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäVantaan Golfpuisto vastaaVastaa aiheeseen: Vantaan Golfpuisto vastaa

#1242520 Ilmoita asiaton viesti

Lainaus Jari Kosken tekstistä: ”…Lausunnossaan kaupungin ympäristökeskus on todennut, että purouoman muotoiluun pitää hakea vesilain mukainen lupa. Toimivaltainen viranomainen asiassa on kuitenkin Uudenmaan ELY-keskus…”

Onko Vantaan Golfpuisto hakenut lupaa vai ainoastaan tiedustellut luvantarpeesta suoraan ELY:ltä? Onko asiasta mustaa valkoisella? Toisaalta ensimmäinen asiasta päättävä taho on Vantaan kaupunki. Jos sen antama päätös ei hakijaa miellytä, voi hän sitten kääntyä ELY-keskuksen puoleen. ELY:n tapa ei ole antaa sitovia lausuntoja ennakkoon. Asiaa on aikanaan kokeiltu. Jos kaupunki sanoo, että läjityslupa olisi tarvittu ja lupa tarvittu myös puron linjan muokkaamiseen, olisi lupa tullut hakea. (puro liittyy natura-alueeseen). Läjitys kentän alueelle ei käy, sillä Petikossa on toinen paikka puhtaan maan vientiä varten. Läjitys on kaikkiaan huikea golfkentän tekemiseen tehdyn vuokrasopimuksen perusteella, se ei vastaa kommenttia hillitty maanmuokkaus.

Täällä on esitetty, etteivät asiat hoidu Vantaalla, voin omasta kokemuksesta kertoa, että yhteys vaikka rakennustarkastajiin, niin kyllä viesti liikkuu ja kellot soi. Rakennustarkastuksessa on järkiporukkaa. On täysin eri asia, mikä on ollut Vantaan Golfpuiston tavoite asioitten hoidossa.

Kysymys Vantaan Golfpuiston vastuullisille: Millainen tietotaso teillä on rakentamisesta ja kuinka pitkä kokemus. Se, että joku teistä on rakennuttanut vaikkapa omakotitalon ei tässä riitä.