Aihe: Ylläpitäjät hoi… - Golfpiste.com

7.–14.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[3][9]
KilpailuaSuomalaista

Ylläpitäjät hoi…

Etusivu Foorumit Yleistä Ylläpitäjät hoi…

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190903 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Saisiko keskustelupalstalle aihealuevalinnan vaikkapa alasvetovalikkona otsikkokentän alle: Välineet, pelioikeudet, säännöt jne jne. Helpottaisi itseä kiinnostavien asioiden seurantaa varsinkin kun keskustelu on vilkasta. + samat kysymykset toistuu usein, koska ’arkistosta’ ei helpolla löydä jo käsiteltyä aihetta. P.S Näyttääpä tuossa vieressä olevan palautelinkkikin. Lähteköön tämä kuitenkin kaikille.

  #524978 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  kieltämättä palstan toimivuudessa ja toteutuksessa olisi aika paljon parannettavaa. en kuitenkaan ehkä suosittelisi eri palstoja eri aiheille.

  myös kuukauden viestit on palkitsematta kohta kolmelta kuukaudelta. viimeisin näyttää olevan joulukuulta. mistähän moinen johtuu

  #524979 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Totta Jake

  #524980 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  onkohan ylläpitäjät lomilla?

  #524981 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Luultavasti…

  #524982 Ilmoita asiaton viesti
  SamSnead
  Moderaattori

  Kiitoksia rakentavista kehitysideoista. Ja kysymykseen ovatko ylläpitäjät lomalla pitää valitettavasti vastata että eivät ole, päinvastoin.

  Aikoinaan kun avasimme Cluhousen, oli keskustelussa aihepiirivalikko. Se ei toiminut vielä silloin, koska keskustelu oli alkuun vähäistä, nyt sellainen voisi jo toimiakin. Harkitsemme asiaa. Ehdotuksia aihejaosta otetaan vastaan. Lisäksi mietimme jonkinlaisen haun rakentamista, jotta samoja keskusteluja ei ehkä käytäisi koko ajan uudestaan.

  Kuukauden viestien palkitseminen on todellakin erittäin paljon myöhässä, tästä pahoittelumme, parannamme jatkossa tässäkin asiassa. Kausi vain lähestyy vaarallisen kovaa ja meilläkin resurssit ovat 150%:sti käytössä.

  Mutta rakentavaa palautetta ja kehitysideoita otetaan jatkossakin erittäin mielellään vastaan! Käyttäkää palautetta mieluummin.

  Hyvät lauantai-illat, toivottavat
  ylläpitäjät hoi

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Ylläpitäjät hoi…