23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Ylläpitäjät hoi…

Etusivu Foorumit Yleistä Ylläpitäjät hoi…

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Saisiko keskustelupalstalle aihealuevalinnan vaikkapa alasvetovalikkona otsikkokentän alle: Välineet, pelioikeudet, säännöt jne jne. Helpottaisi itseä kiinnostavien asioiden seurantaa varsinkin kun keskustelu on vilkasta. + samat kysymykset toistuu usein, koska ’arkistosta’ ei helpolla löydä jo käsiteltyä aihetta. P.S Näyttääpä tuossa vieressä olevan palautelinkkikin. Lähteköön tämä kuitenkin kaikille.

    kieltämättä palstan toimivuudessa ja toteutuksessa olisi aika paljon parannettavaa. en kuitenkaan ehkä suosittelisi eri palstoja eri aiheille.

    myös kuukauden viestit on palkitsematta kohta kolmelta kuukaudelta. viimeisin näyttää olevan joulukuulta. mistähän moinen johtuu

    Totta Jake

    onkohan ylläpitäjät lomilla?

    Luultavasti…

    Kiitoksia rakentavista kehitysideoista. Ja kysymykseen ovatko ylläpitäjät lomalla pitää valitettavasti vastata että eivät ole, päinvastoin.

    Aikoinaan kun avasimme Cluhousen, oli keskustelussa aihepiirivalikko. Se ei toiminut vielä silloin, koska keskustelu oli alkuun vähäistä, nyt sellainen voisi jo toimiakin. Harkitsemme asiaa. Ehdotuksia aihejaosta otetaan vastaan. Lisäksi mietimme jonkinlaisen haun rakentamista, jotta samoja keskusteluja ei ehkä käytäisi koko ajan uudestaan.

    Kuukauden viestien palkitseminen on todellakin erittäin paljon myöhässä, tästä pahoittelumme, parannamme jatkossa tässäkin asiassa. Kausi vain lähestyy vaarallisen kovaa ja meilläkin resurssit ovat 150%:sti käytössä.

    Mutta rakentavaa palautetta ja kehitysideoita otetaan jatkossakin erittäin mielellään vastaan! Käyttäkää palautetta mieluummin.

    Hyvät lauantai-illat, toivottavat
    ylläpitäjät hoi

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Ylläpitäjät hoi…

Etusivu Foorumit Yleistä Ylläpitäjät hoi…