Aihe: www.pinameadowgolf.com - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

www.pinameadowgolf.com

Etusivu Foorumit Yleistä www.pinameadowgolf.com

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190494 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Onko joku ostanut http://www.pinameadowgolf.com osoitteesta mailoja? Jos on, niin miten on homma toiminut?

  #520330 Ilmoita asiaton viesti

  onko toi osoite oikein??

  #520331 Ilmoita asiaton viesti

  Oikea osoite : Pinemeadowgolf.com

  Hinnat todella edulliset. Ainakin listan mukaan, mutta noihin hintoihin voi laskea 30% lisää verojen ja kuljetuksien jälkeen. Hinnat kuitenkin ok esim. big bertha kloonit 149€ eli n. 210 € verojen ja rahtien jälkeen.

  Kiinnostaa vain kuulla miten tuo laskun maksu hoituu käytännössä esim. visalla ? Ajatuksissa tilata alkuvuodesta setti+lob+draiveri.

  #520332 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Olen ostanut, ja homma toimii ihan ok. Muuten hyvä, mutta Gripit on vinossa ja muutenkin kokoonpanotyö erittäin epäsiistiä. Pyöritän Golf Planettia Olarinluomassa ja meillä on muutamia tuotteita tilattuna testi mielessä. Kuluihin tulee lisää rahti + verot eli yhden setin tai mailantilaaukseen voi laskea suoraan 50-100 taalaa ylimääräistä.
  Meiltä löytyy nyt 1 kpl 500 cc ja muutamia väyläpuita ja yksi Gallaway kopio setti.
  Tuu tsekkaa jos kiinnostaa enemmän.

  #520333 Ilmoita asiaton viesti

  Olen tästä jo aiemmin kirjoittanut, mutta laitetaampa uudestaan…

  Tilasin itselleni Pinemeadowsta mailat tuossa vajaa pari kuukautta sitten. Tilauksessa Visan kanssa (eikä laskutuksessa) ei ollut mitään ongelmia. Kysyvät tilauksen yhteydessä vain erikseen sen 3-5-numeroisen koodin sieltä Visan takaa, joka pidentää tilausaikaa noin vuorokaudella. Ainut ongelma kohdallani oli se, että olivat merkinneet lähetykseen väärän tullausarvon (13*kokonaishinta eli siis tuo kolmetoista oli mailojen määrä lähetyksessä) jonka takia lähetys ei liikahtanutkaan jenkeistä minnekkään päin noin viiteen päivään. Korjauksen jälkeen perillä saman viikon aikana.

  Mailoihin olen ollut erittäin tyytyväinen, ja pari kaveriani, kokeiltuaan niitä, ovat tilaamassa jo omiaan samasta paikasta… 😉

  Tuo arvio hinnan laskemisesta oli hieman alakanttiin, sillä minulla (13 mailaa) kertoimena pitää käyttää noin 1.5:ttä, että rahdit ja tullit tulevat mukaan. Pienemmissä lähetyksissä rahdin osuus kasvaa joten isompi kerroinkin on tarpeen… No, Pinemeadow näyttää sen rahdin hinnan tilausta tehdessä, josta voi sitten laskea kokonaishintaan vielä lisää noin 25% (tulli, joku ihmeen pieni vero ja alv).

  OH myy tuolla pössin puolella tuota Aceria (Hawkeye VFT kloonia) hintaan 140€. Hinta uutena Pinemeadowsta ($=€) olisi (49 + 58 [rahti])*1,25 = 134€. (VÄY! Ovat nostaneet pieniä rahtihintoja noin $25:llä! Näköjään rahti on tuo sama myös kokonaisella rautasetillä, eli kannaattaa tilata enemmäin kuin yksi maila…)

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä www.pinameadowgolf.com