Aihe: Women’s British Open 2013 - Golfpiste.com

29.11.–6.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][3]
KilpailuaSuomalaista

Women’s British Open 2013

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Women’s British Open 2013

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Ensimmäisen kierroksen jälkeen Michelle Wie ei mahtunut sadan ensimmäisen joukkoon… eikä Inbee Park top teniin. Erityisesti ihmetyttää Beatriz Recarin, Becky Morganin ja Lexi Thompsonin huonot avauskierrokset. Paljon pitää tapahtua että pääsevät cutista. Minniltä tyydyttävä kierros, mutta tänään mielummin eilistä parempi kuin huonompi, niin pysyy cutin paremmalla puolella.

  Minni aloitti toisen päivän birkulla, Julieta Granada putosi cut-rajan alapuolelle ja Laura Davies sinetöi putoamisensa. Siinä tärkeimmät.

  Ei kun paarillahan rouva aloitti, mutta toistaiseksi cut-rajan oikealla puolella.

  Minni on matkalla jatkoon!

  No nyt on Minnillä tiukka paikka. Tupla 17.:llä ja viimeisenä cut-rajan yläpuolella. Viimeisellä reiällä paaria huonompi vie MC:hen.

  Mitäs se leaderbord sekoilee

  Mitähän ihmettä tuossa Leaderboardissa tapahtuu? Nyt Minni onkin viimeisen reiän paariin pelattuaan sijalla 8, kun 17. reiän jälkeen oli cut-rajalla!! Reilusti jatkossa siis, Onneksi olkoon!!!

  Minni yhtäkkiä siis muka viisi alle ja kahdeksas. Ei ole oikein, ilmeisesti kuitenkin vikalla par ja niukasti jatkoon?

  EFC

  Se tulospalvelu ei jostain syystä laskenut Minean vikan väylän tulosta mukaan vaan ilmoitti 4 lyöntiä liian hyvän tuloksen hetken aikaa.

  No nyt lähtee sitten Minni korkkaamaan St Andrewsin kenttää yksin caddien ja merkkaajan kanssa huomenaamulla. Kohtuullisen mielenkiitoista että molemmat huippugolfarimme joutuivat samanlaiseen tilanteeseen ja vieläpä saman kisaviikon aikana.

  MOD Q8
  Moderaattori

  Kun näitä tulostauluohjelmia on nyt kehuttu niin tässä on sellainen josta kannattaa ottaa mallia, not.

  Ricoh W British Open

  Kolmas kierros pelattu ja tuloksissa näkyy edelleen vain R1 ja R2 ja molemmilla samat tulokset… Ja missä on se kolmannen kierroksen tulos? Reikäkohtaisissa näkyy jotain, mutta miksi tätäkään ei näytä kukaan testanneen ennen kisaa.

  Ja kyssärinä, että pelaataanko tuo oikeasti 6638 metrisenä?

  Inbee Parkin kone yski kierros kierrokselta edellistä pahemmin ja lopputuloksissa tämä Korean ihme oli vain yhden lyönnin Minnin edellä.

  Minnin taakse jäi 97 pelaajaa, joista 75 MC. Joukossa oli lukuisia LPGA-voittajia ja maailman kärkinaisia, joten ei Minnin tulos ja sijoitus Top 50:een ollut hassumpi tässä naisten majorissa.

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
Vastaa aiheeseen: Women’s British Open 2013

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Women’s British Open 2013