23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Wilson Ultra Black Steel

Etusivu Foorumit Välineet Wilson Ultra Black Steel

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Terve, Hommasin tuossa viikonloppuna itselleni Green Cardin ja nyt sitten pitäisi ruveta hommaamaan omia välineitä pallon lyömiseen. Pienellä googlaamisella silmääni osui tuommoinen huokeahintainen Wilson Ultra Black steel bägisetti, puolikas setti 200e ja täysi 300e. Wilsonin mailat ja tuo kyseinen puolisetti varmaan toimisi hyvin tämmöiselle aloittelijalle? Onko ihmisillä suositella muita ja kohtuu hintaisia bägisettejä aloittelijalle?

    Vastaavia täyssarjoja saa urheiluliikkeistä ja erikoisliikkeistä ~200-300 euron hintaan.

    Tarinaa samasta aiheesta: https://golfpiste.com/forum/posts.asp?cid=2&tid=122095&searchterm=wilson&lang=fi

    Tosin oman kokemuksen mukaan puumailojen ja ennen kaikkea bägin viimeistelyn laatu noissa sarjoissa on kyllä aika ala-arvoinen.

    Ehkä sittenkin irtosarjana pelkät raudat esim. 6-P (voivat olla käytetyt ja tai erikoisliikkeestä muutaman kauden vanhat mallit) ja täydentää driveria yms. oman kehittymisen mukaan.

    Joo varmaan täyssettinä tuo kyseinen ei ole mistään parhaasta päästä mutta mietin jos puolikkaana hommaisi kun ilmeisesti Wilsonin raudat ovat ihan laadukkaita, ainoa puu olisi puolikkaassa 3-W, sitten kun taidot paranee yms niin settiä voisi täydentää hyvillä puumailoilla ja draiverilla.

    Wilson ProStaff HL puoli-setti olisi Nordicagolffissa 260e, tämä olisi varmaan laadullisesti parempi kuin tuo Ultra black steel.

    Pitää huomenna käydä katsomassa Lahti-kylän tarjonta ja tutkia lisää netistä mitä on tarjolla.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Wilson Ultra Black Steel

Etusivu Foorumit Välineet Wilson Ultra Black Steel