15.–22.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][13]
KilpailuaSuomalaista

Wilson Staff

Etusivu Foorumit Yleistä Wilson Staff

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #183381 Ilmoita asiaton viesti

  Katselin tuossa joku aika sitten Wilsonin 2005 esitettä. Tuli sellainen tunne, että sielläkin ollaan markkinoinnissa siirtymässä ’fat shaft pälätyksestä’ kilpatallin perustamiseen. Wilsonhan oli aikanaan varsin iso merkki kilpapuolella. Ilmeisesti Amerin mukaan tulon myötä tallin koko putosi käytännössä kahteen. Markkinointi on perustunut johonkin teknisten asioiden esittelyyn. Verratkaa vaikka Tituun – ei mitään teknistä juttua, vaan lähinnä kuvia Öönistä ja muista Titut kädessä. Nyt oli esitteessä nimetty uusia tallipelaajia. Samoin oli valittu se vanha kilpagolfiin viittaava W/S logo paljon näkyvämmäksi osaksi markkinointia. Toivotaan että muutaman vuoden päästä merkkimailamarkkinoilla jyllää suomalaisessa omistuksessa oleva firma. Tuotteenahan se on varmaan ollut aina ihan samaa tasoa kuin muutkin merkkimailat.

  #364445 Ilmoita asiaton viesti

  Toivotaan tietysti että wilson nousisi jaloilleen.Faktahan nyt viime vuosina on vain ollut se, että mailat ovat auttamattoman rumia ja kömpelöitä.Ja se fatshaft idea oli alunperinkin syvältä…

  Katselin jostakin uusia staff rautoja (3 eri mallia),ovat ihan golfmailan näköisiä jo.

  katsotaan mitä tuleman pitää…

  #364446 Ilmoita asiaton viesti

  Pelasin kuluneen kauden Wilson Staff II Tour raudoilla. Monia rautoja on tullut kokeiltua mutta ei ole Wilsonin voittaneita. Tuntuma lyönneissä hyvä silmää hivelevä muotoilu ja mikä tärkeintä hinta kohdallaan. Suosittelen lämpimästi kaikille uusia mailoja hankkiville, kannattaa ainakin käydä kokeilemassa. Et tule pettymään!

  #364447 Ilmoita asiaton viesti

  En sinällään ole mitenkään wilson vastainen henkilö,ja todella toivon että ko merkki kotimaisuutensa takia nousee huipulle,mutta viime vuosina mailat ovat olleet vähintäänkin ärsyttäviä.

  Fatshaft oli pohjanoteeraus, mutta on noissa DR2 raudoissakin hiukkasen parannettavaa:

  Shaft: .350 Tip, True Temper Dynamic Gold Steel

  Material: 431 Stainless Steel, MDS Urethane Insert

  jos varsi katkeaa,mistä hankit uuden?et mistään!no poraamaan hoselia tietenkin pystyy.

  materiaali:431 rosteti,ei mun mielestä mikään hivelevän pehmeä tuntuma eikä paperilla materiaalinakaan.MDS insertti on kai tarkoitus vähentää tärinää?tekeisivät semmoisen lavan mikä ei tärise…näistä syistä meille on muodostunut viime vuosina ’huonoista’ yleisnimitys vilssoni…

  MUTTA: Katsokaapas uudet wilsonit.etenkin FI5 :ssä on golfmailan näköä!taottu hiiliteräs,355T varret saatavana myös kustomina…JEE!nyt wilsonin voi ottaa taas vakavasti.

  Lue lisää: staff 2005

  #364448 Ilmoita asiaton viesti

  Wilsonin uusia mailoja voi käydä kokeilemassa ainakin vermon lyöntikuplassa. Kaverin kanssa kokeiltiin kaikkia uusia sarjoja (Fi5, Pi5 & Di5) ja nyt menee vanhat vaihtoon, ensi kaudella heiluu Pi5 raudat meikäläisen käsien jatkona.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Wilson Staff