23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Wedgen Loft-kulman muuttaminen

Etusivu Foorumit Välineet Wedgen Loft-kulman muuttaminen

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Moro! Miten onnistuu Wedgen Loft kulman muuttaminen? Tässä kun on tullut internetissä pyörittyä ja erilaisia bägin sisältöjä tarkistelua niin tullut huomattua että osa on kääntänyt wedgen lofti kulmaa. Itse olen lyhyt lyöntinen ja olisin asiasta kiinnostunut. tarkoitus olisi asteen verran muuttaa loftia gap wedgeen. eli 52ast. —> 51ast. Onnistuuko tuo kotikonstein vai vaatiiko ’toimenpide’ erikoisliikkeen tai erikoislaitteen? Onko tälle ’toimenpiteelle’ jokin ihan oma termi? kiitos jo etukäteen!

    mac

    Vaatii osaamista ja työkalut. Mahtaako moisesta olla mitään hyötyä!

    Sasse kirjoitti: (26.6.2013 13:25:42)
    Moro! Miten onnistuu Wedgen Loft kulman muuttaminen? Tässä kun on tullut internetissä pyörittyä ja erilaisia bägin sisältöjä tarkistelua niin tullut huomattua että osa on kääntänyt wedgen lofti kulmaa. Itse olen lyhyt lyöntinen ja olisin asiasta kiinnostunut. tarkoitus olisi asteen verran muuttaa loftia gap wedgeen. eli 52ast. —> 51ast.

    Onnistuuko tuo kotikonstein vai vaatiiko ’toimenpide’ erikoisliikkeen tai erikoislaitteen?

    Onko tälle ’toimenpiteelle’ jokin ihan oma termi?

    kiitos jo etukäteen!

    Moinen homma onnistuu kaikissa paremmissa kolopallokaupoissa sekä oikein hyvillä golfklubeilla, esim VGC:n opekopissa on moiset vääntöhärpättimet. Eikun rohkeesti vaan paikalle väännettävien ’kalujen’ kanssa.

    Sasse, ei tollanen kulman muuttaminen ole kun minuutin juttu ammattilaiselle. Pitaa vaan ensin tsekata, etta sulla on mieluummin forged wedge eika mikaan cast versio jostain paremmasta. Jos on forged, niin ne taipuu yleensa kun kuuma veitsi voissa. Omassa shopissani veloitan moisesta $5, joten kukkaronkaan paalle se ei varmasti kay. Mita sitten tuollainen asteen muutos vaikuttaa pituuksiin wedge-vauhdeilla, niin se on sitten toinen juttu. Pro:t hakee noilla muutoksilla lahinna tiettyja tarkkoja mittoja.

    Onko kellään myynissä Clevelandin cg16 wedgeä? Tai tietääkö kukaan paikan mistä voisi saada alle 70eurolla,Joko Suomesta tai ulkomailta.

    Paletti kirjoitti: (1.9.2013 23:25:01)
    Onko kellään myynissä Clevelandin cg16 wedgeä? Tai tietääkö kukaan paikan mistä voisi saada alle 70eurolla,Joko Suomesta tai ulkomailta.

    Voihan näistä uuden ketjunkin aloittaa tai sitten laittaa pörssiin osto ilmoituksen, mutta olisko tuolla jotain?

    Tampereella Prosgolfista saa CG16 wedgejä, näyttäisi olevan 49e/kpl.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Wedgen Loft-kulman muuttaminen

Etusivu Foorumit Välineet Wedgen Loft-kulman muuttaminen